Sköna sommarsandaletter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej rara ni. Och glad Valborg. Eller trevlig Valborg? Vad man nu säger. Här har vi inte firat dagen än men det blir nog att gå iväg till en brasa om några timmar. Det brukar vara över tio tusen människor vid Sibbarp och lägligt nog tar det bara några minuter med bil, eller så tar vi cyklarna då det brukar vara fullt på parkeringen.Malin och Oscar är här så i år blir det att vi går dit alla fyra. Eller tre snarare för en 15 åring vill väl sällan (och definitivt inte i det här fallet) gå med pappa och styvmorsan utan det är kompisarna som gäller.

Men först ska jag ta och sortera smink med Malin. Hon har fått en massa av mig och köpt lite själv så jag lovade henne att vi ska sortera och göra fint. Innan jag gör det tänkte jag visa er ett par jättesköna skor. Eller sandaletter snarare. Som ser ut som trätofflor men det är inte tunga träbottnar även om det kanske ser ut så.

De här är både snygga och väldigt sköna då de har så kallad comfort fit vilket gör att de är mjuka och sköna i sulan. Länk slip in sandal.

Jag har 38 i de flesta skor och så även i dessa.

Funkar såväl till shorts, jeans, klänning och ja det mesta.

Det var dagens skotips. Eller, det kommer faktiskt ett till för jag har skaffat mig ett par ballerinaskor. Ett par svarta som jag tänker ska passa till det mesta i sommar. Återkommer med dem, jag ska bara ta en bild. Och så har jag en ny bikini, en svartvit sportig sak men den fotar jag en annan dag tror jag. Vi får se vad det finns tid till för nu är det att hänga med Malin ett tag som jag lovat.
Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *