God fortsättning på det nya året mina vänner! Hade ni en bra nyårsafton? Här var det full rulle vill jag lova. Vi hämtade barnen igår och eftersom de inte var här över julen så blev det en kombinerad jul-nyårsafton. En av julklapparna var att vi hade fixat barnens rum med nya möbler, gardiner, lampor osv. Det är en av anledningarna till att jag inte bloggat mycket under veckan som gått. Jag har hållit på så jäkla mycket med både deras rum och även packat upp lådor, samtidigt som Thomas var iväg och jobbade och sov borta tre dagar. Men jag fick mycket gjort, jag är en sån där som får mer gjort när jag har mycket att göra.

Så igår när barnen kom hade vi satt jätterosetter på deras dörrar så de fick kika in och se allt vi ändrat och de blev jätteglada båda två. Så kul! Och sen var det dags för julklappar och även de blev väldigt uppskattade vilket gör att det är värt mödan med att leta upp passande klappar. Faktum är att jag tycker det är roligt att hitta klappar till mina nära och kära.

Efter klapparna var det dags att fixa mat och mig själv. På med smink och klänning och sen maten. Vi satsade på enkelt men gott nu när det var bara vi fyra. Vi får köra på en mer avancerad meny nästa nyårsafton. Då när man förhoppningsvis får träffa vänner utan att vara rädda för corona.

Krustader med skagenröra och räkor. Uppskattat av mig och Thomas. Inte av barnen 😛
Guld, silver, bubbel och han jag älskar.
Cava till maten och sen bubbel vid tolvslaget.
Huvudrätten bestod av rotfrukter i ugn (potatis, morötter, sötpotatis och polkabetor) och fläskytterfilé(vanliga fläskfilén var slut) som jag tillagat med kryddor och vitlök. Och så lite såser till det. Barnen gillade verkligen köttet så det var kul 🙂
Lite hårprydnader för oss alla fyra, samt såna där tutor. Är det nyår så är det. Jag tog givetvis en massa bilder och filmer med barnen också men de lägger jag inte ut här förrän mamman eventuellt givit sitt samtycke.
Jag och min finaste. Jag trodde att bilderna skulle bli klarare med nya mobilen, men det är när man vänder kameran – inte selfien så mycket. Inte med halvkasst ljus iaf. Men det får vara som det är, ni ser ju oss i alla fall 🙂
Vid tolvslaget gick vi ut för att kolla raketer och skåla. Alkoholfritt för barnen såklart 😀

Det var minst sagt gott om raketer här i Bunkeflostrand.

Det blev en sen kväll/natt för oss så vi har sovit läng idag och mest bara softat så här på årets första dag. Och givetvis blev det pizza på Internationella pizzadagen 🙂 Nu är jag dock riktigt redo för sängen.
Kram på er!

2 reaktioner på ””

  1. Vilken mysig nyårsafton, kombinerat med julfirande! Kul att ni fixat barnens rum och att de gillade det!
    God fortsättning och kram! 🎉🍾

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *