Somrigt sköna vardagsklänningar

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cellbes

Hej på er raringar. Jag hoppas allt är bra med er såhär några dagar innan midsommar? Tanken var att jag skulle ha tipsat om fina midsomriga klänningar men det har varit fullt upp på andra sätt. Mbt terapin må vara avslutad nu förra torsdagen) men det är ju annat också i livet. En av sakerna är en smärtutredning. Men det kan jag ta sen. För nu var det ju klänningar här. Midsommarljuva klänningar är ju för sent att beställa nu men det finns ju i butik också för den som är ute efter en fining. Jag har tre vita jag funderar mellan så jag får se vilken det blir. Jag ska se om Malin kan hjälpa mig att fota så kan ni få hjälpa mig välja.

Men nu är jag inte på så många galej längre sedan jag flyttade från Stockholm och blev sambo i Malmö. Här blir det istället mycket vardag och praktiska kläder som gäller. Jag ska ta och jobba en del på glam biten för jag saknar att klä upp mig ibland. Men som sagt, nu är det vardag och sköna klänningar så jag tänkte tipsa igen om den där sköna jag redan visat tidigare. För nu har jag två till i samlingen. En svart, en grön, en blå och en rosa. Den känns som ett nattlinne men är några snäpp mer klädd liksom.

Klänningarna är på rea och nu får man dessutom 10% extra på ALLT (även rean) med kod EXTRA10. Om inte annat så blir det ju typ till en gratis frakt beroende på hur mycket man handlar för.
Länk Cellbes

En klänning att ha hemma, när man ska till affären, på väg till stranden, funkar säkert på jobb också beroende på vad man har för jobb. Skön och enkel. Jag har 50/52 i mina.
Länk trikåklänning.

Jag tar nästan aldrig selfies eller är med på bild för jag känner mig inte så fin, men ibland skiter jag i det och så fick Thomas ställa upp och knäppa av några foton i skogen under tiden när vi väntade på Malin som var ute och red. En får ju roa sig och fördriva tiden så gott en kan (en timme gick dessutom på Bauhaus….blö).

Jag har den i blått också som sagt.

Det blir många knasbilder för jag måste knasa till det så att jag inte ska bli så stel på bilderna.

Här är den svarta som jag inte tog idag utan tidigare och där ser jag ganska normal ut 😉

Det var dagens tips. Ha en skön kväll vänner. Kram ❤️

1 reaktion på ”Somrigt sköna vardagsklänningar”

  1. Du är så, så fin i blått! Därför också allra finast i den blå klänningen, wow‼️👍🌸🍀☀️🌹💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *