Tack för att ni stöttar mig så fint

Tack så mycket fina älskade läsare ❤️ Tack för era fina kommentarer och hejarop när jag berättade om borderline. Att jag haft diagnosen men lyckats jobba bort den.
Jag har funderat under 18 månader på om jag skulle berätta eller inte. Eller faktiskt längre än så då jag fick diagnosen för 4 år sen tror jag det var. Men jag bestämde mig ganska tidigt för att avvakta och nu kändes det rätt. Inte bara för att jag nu är diagnosfri, utan för att jag vill lyfta psykisk ohälsa överlag och även borderline specifikt.

Jag ville även skriva om det för att jag är stolt över mig själv. Får man skriva på facebook att man känner sig stolt över att till exempel ha klarat en examen av något slag så är jag minst lika stolt över att ha fixat detta som var jobbigare än en fil kand i journalistik. Dock var det väldigt mycket enklare att skriva om journalistexamen än det här.

Att skriva om psykisk ohälsa kan ju kanske dessutom hjälpa någon, några eller många. För jag är inte frisk än om man nu kan kalla det så. Jag kommer gå till psykolog längre fram då jag blivit rekommenderad det pga att jag fortfarande är depressiv. Inte alls lika mycket som tidigare, men för att få hjälp och stöttning med sånt som är tufft i livet. Jag kommer ju inte att behöva gå flera gånger i veckan som jag gjort de senaste ett och ett halvt åren, men ibland. Hur ofta vet jag inte. Det ligger dock längre fram, som till hösten eller vintern något sådant. När jag smält det här.

Jag kommer framöver fortsätta att skriva om mode, skönhet, relationer, trädgård, hemmet och såna saker. Just mode och skönhet var ju det jag började med för 14 år sedan. Då gick min bror bort och jag behövde något annat emellanåt. Lättsmält och mer ytligt mitt i det tunga. Det behöver jag fortfarande, och det tror jag att många andra också behöver mitt i allt som är livet. Högt och lågt, lättsmält och seriöst, roligt och sorgligt i en blandning. Även om jag mest fokuserar på just skönhet, mode och familj här i bloggen. Så bli inte förvånade om jag ena dagen skriver om fina klänningar ena dagen, familjen nästa och om psyket och mentalisering den tredje 🙂

Med det sagt så ska jag nu iväg och hämta kläder och annat jag beställt.
Stor kram och tack för att ni finns kvar och för att ni är så fina ❤️

4 reaktioner på ”Tack för att ni stöttar mig så fint”

 1. Starkt av dig att berätta! Hjälper säkert andra i samma situation. Du skriver så bra både om sorger och lycka.
  Lycka till! 👍❤️🤗💐

 2. Gillar din blogg för tips men också ärligheten. Allt är inte topp alltid och så är livet. Viktigast är att vi vågar prata om det.

  Ta hand om dig

  Kram

 3. Du är också fin Louise🥰. Blir spännande att fortsätta följa dig här på bloggen som nu kommer innehålla ytterligare en dimension av vad det innebär att vara människa, den betydande delen om själslivet. Utan det är vi mest bara en kropp. Kropp och hjärna med sitt själsliv gör oss till hela, levande människor. Intressant! Ser fram emot att få möta hela dig!
  Kramar ❤️🍀🌸🧡👍🙏👋

 4. Heja dig Louise och nu siktar vi på psykiskt välmående 🙏som är minst lika viktigt som fysisk hälsa 💪💊🏋🏼‍♀️🍀🦵🏼

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *