Jeansjakten fortsätter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex och H&M

Godkväll vänner. Hur är allt med er? Jag själv börjar bli trött och tänkte snart ta och krypa ner i sängen. Den jag just tvättat och bytt lakan i. Hur gött är inte det? Och så har jag flyttat hem tyngdtäcket till lägenheten så jag tror jag ska lägga mig under det också.

Men innan jag lägger mig tänkte jag visa några jeans jag testade i förrgår. Lindex har 20% på byxor för både dam och barn så jag hoppades hitta några par. Men nej, det finns verkligen inga för mig(jag testade de två paren jag hittade i min storlek men de satt inte bra). Men för er som hittar så passa på nu när det är rabatt med koden pants2020. Länk Lindex.

Sen traskade jag över till H&M och deras lilla plusavdelning. Faktum är att jag hittar nästan ingenting alls jag gillar i butikerna just nu, men som tur är har nätbutikerna så mycket bättre utbud. Men jag hittade i alla fall två par jeans på HM som jag testade. Och en hoodie jag gillar, fast på ordinarie damavdelningen.

Jag älskar när jag hittar jeans och andra byxor som passar längdmässigt. För långa måste läggas upp och dels blir det inte av, och OM det skulle bli av så blir de vidare nertill och…näe. Så rätt längd är ett måste.

Den här modellen är snygga till ett bra pris tycker jag. 249 har jag för mig. Men hittade jag dessa på hemsidan? Nope. Det kan ju vara jag som är kass på att leta, men jag länkar till de närmaste jag hittar. Dock har de på bilden normal midja och de jag länkar till har högre. Länk jeans.

Lappen på de jag testade.

Jag älskar verkligen hoodies. Både med dragkedja och de utan. Den här är dessutom lätt och skön (en del väger liksom så mycket med tunga huvor och det känns lite för klumpigt för min smak). En vill-ha tröja helt enkelt. Länk vit huvtröja. (finns i fler färger och tryck).

Tröjan är vit och inte gråspräcklig som den kanske kan se ut här, och med blå text. Tyvärr glömde jag ta en bild med huvud och hela tröjan. Eller, jag tog faktiskt en men jag ser inte klok ut där så den skippar vi.

Jag gillar verkligen den där marinblå sammeten på vit botten.

De här jeansen har shapingeffekt och trycker till och lyfter här och var men är ändå sköna eftersom de är så stretchiga. Jag hittade inte exakt samma på hemsidan och det här var ett ensamt par så jag gissar att de är en äldre modell. Men det finns ju nya modeller, och de jag länkar till är liknande. Länk jeans.

Det här är alltså de jag testade som är ganska smala i modellen.

Nu mina fina är det dags att sova för denna här så jag pallar gå upp tidigt imorgon för läkarbesök.
Kram på er!

2 reaktioner på ”Jeansjakten fortsätter”

 1. Louise, om du har H&M-appen behöver du inte leta på hemsidan. Då kan du scanna prislappen och se direkt om de finns på nätet eller någon annan butik. Jättebra funktion, tycker jag eftersom det dessutom kan vara rea på nätet och inte i butik, eller tvärtom.
  Kram

 2. Hej!
  Jag har letat efter riktigt sköna jeans länge men inte hittat några som varit klockrena. Förrän nu!😃 Jag måste ju bara dela med mig av detta eftersom vi är lika långa och har samma storlek dessutom tror jag. Och butiken finns bara i Malmö.😛
  Den heter Alice Dot och drivs av en mamma och hennes dotter. Här är hemsidan: https://www.alicedot.com
  Jag har beställt flera par jeans, byxor och överdelar därifrån och varit supernöjd med allt.

  Kram och tack för en bra blogg. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *