Efter midsommar-reorna är igång

Inlägget innehåller reklamlänkar för flera företag.

Det blev bad både på dagen och på kvällen i Osby.

Hej på er vänner. Jag hoppas att ni haft en fin midsommar vad ni än hittat på. Jag har själv inte lagt upp mycket bilder då jag tycker att mina sociala medier flödat över av andras firande så jag blev helt enkelt övermätt på alla kransar, blå himlar, sillar och potatisar och så vidare. Men jag hade också en bra dag. Malin valde att stanna kvar hos oss för att följa med upp till mamma och pappa i Osby för att fira med dem och en kompis vars sambo(som är min barndomsvän) jobbade så han var också med. En fin dag helt enkelt.

På vägen upp stannade vi till på Citygross i Höör för att shoppa lite. De har en stor sådandär 10-20 kronors marknad som Malin tyckte var jättekul sist vi körde upp och stannade till där. Så det blev en del billighetsshopping och det gillar man ju 😉

Och med det i tanken, alltså billig shopping så tänkte jag tipsa om några av reorna som är igång nu.

Klänning från Toftbys samarbetet med Cellbes

Cellbes som jag ju brukar skriva om har nu 20% extra på ALLT. Alltså även skor och andra märken än sina egna. Så om ni kikat på till exempel den vita klänningen eller svarta kaftanen från Johanna Toftbys designsamarbete så gäller rabatten även där nu. Och för er som liksom jag gillar sketchers så är det rabatt på de skorna, och Tamaris, och Rieker, Gabor mfl. Kan vara värt att kolla in. Även rean omfattas av 20% extra. Länk Cellbes

Broderie Anglaise från Happy Holly hos Bubbleroom.

Bubbleroom har också rea och de har bland annat märket Happy Holly som jag visat en hel del när Cellbes hade det. Med koden SUMMER15 har man 15% på ALLT, även rean. Länk Bubbleroom.

Jeansen ska fortfarande vara bootcut för 11 åringar. Från Young Gina

Grina Tricot har också rea. Inte så mycket till mig kanske när jag sökte på xxl men väl till de med mindre storlekar och så kollade jag framförallt på Young Gina till Malin. Gina Tricot har varit hett för 11 åringar det senaste året, så det blir kanske ett par jeans till henne från rean. Länk Gina Tricot.

Ögonfransserumet som gör fransarna längre men för mig händer det först efter 5-6 veckor. Då jäklar!

Xlash är inne på slutspurten av sitt erbjudande med upp till 40% på några av deras varor. De ska byta design på förpackningarna om jag förstått det rädd, därav rabatten. Så passa på att köpa ögonfransserum (jag har själv påbörjat en ny behandling nu för att få lite fart på frallorna) och deras rengöring. Jag har den och tycker att den är toppen. Så passa på nu innan de slutar med rabatten den 30/6. Använd kod MIDSOMMAR. Länk Xlash outlet.

Ellos börjar sin rea med upp till 50% idag. Jag har dock inte kollat in den än så jag har inget specifikt att tipsa om där. Länk Ellos

Filorgas hjälp för jämnare hudton och glow på det.

Hudoteket har rea med upp till 50% på ett gäng märken som till exempel Babor, Filorga, Exuviance. Länk Hudoteket.

Indiska och Kappahl har upp till 70% rabatt. H&M har upp till 60% på rean.

Det var några tips från mig. Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *