Tips på brun utan sol och några hårprodukter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds

Det har varit soligt och fint väder här flera dagar, men inte vidare varmt så att sitta och sola lockar inte mycket. Annat var det för ett par veckor sedan då jag satt och njöt i solstolen. Jag hann få lite färg, men den har i stort sett försvunnit nu. Och så himla mycket var det inte. Inte som Thomas som blir jättebrun på typ 5 minuter. Inte riktigt kanske, men nästan. Så även om jag solar, eller brun utan solar, så ser jag alltid blek ut bredvid honom 😛 Ja ni ser ju själva här nedan…

Men om jag står för mig själv ser jag lite sådär solkysst ut iaf. Och det är färg från burk. Jag brun utan solade igår och efter några timmar hade jag fått lite färg. Buset jag använder nu är från Ida Warg. Just nu testade jag en limited edition som ska dofta jordgubbar och ge färg efter tre timmar. .

Det finns andra brun utan sol märken jag också gillar, som till exempel St.Tropez som ger fin färg och som knappt luktar alls. Dock ganska dyr. Billgare på meds dock än på många andra ställen. Länk St Tropez brun utan sol.

Jag har också köpt billiga bus produkter på till exempel Normal och visst har några gett okej färg, men det är ju det där med doften. Eller stanken snarare, för den klarar jag inte av. Så hellre lite dyrare där jag slipper lukta gammal fot. Ida Warg ligger på en bra prisnivå tycker, speciellt nu när de har 20-30% rabatt. Så en får passa på 🙂

Jag fick hem den här lådan för ett par veckor sedan och blev jättenyfiken. Det rosa glansiga är en fin kimono, men den är i one size och därmed för liten över höfterna för mig så den ger jag bort. Men flaskan behåller jag.

Såhär ser jag ut just nu. Rakt upp och ner utan fix och inte ultimat ljus, och ni ser att jag har lite färg på kinderna. Så ja, jag kan rekommendera denna mousse. Jag vet inte om den doftar jordgubb direkt utan mer..sött. Sen blir det alltid en viss bus-doft ändå men inte såndär så man mår illa av den utan bara en svag doft. Jag har haft på den i cirka tre timmar och sen duschade jag. Jag tycker att den fortsätter ge färg och jag uppskattar att det inte är spårfärg i den. Nog för att man ser vart man applicerat när det är spårfärg, man man ser inte klok ut under tiden. Så jag föredrar genomskinlig mousse. Jag tycker att den här är ganska enkel att få jämn dessutom.

Här är den jag använder just nu. Ganska söt doft och ingen farlig bus doft efteråt när man duschat heller som en del andra där man luktar bus trots flera omgångar med tvålen. Den här gillar jag och kan rekommendera. Länk Limited self tanning mousse.

Glöm inte tanning mitt! Dels blir det enklare att få ut buset över kroppen och dels slipper man färgade handflator om man använder vante. Länk self tan applicator mitt.

Jag tror att det här är samma som jordgubbs buset, fast i den vanliga doften och flaskan. Gillar den här också. Länk self tanning mousse.

Den finns även i en mörkare version som den här medium, och även en dark. Dark har jag testat och den är lite väl mörk för mig, men den här funkar. Speciellt när man redan fått lite färg. Länk medium self tanning mousse

Jag brukar kladda på med kropps-bus även i ansiktet, men det finns ju särskilda bus avsedda för just fejset om man föredrar det. En sak jag dock använt mig av ibland är tanning drops. Jag brukar ta några droppar och blanda ihop med min ansiktskräm och så smörjer jag in dropparna på det sättet. Men det går säkert lika bra att bara ta några droppar och stryka ut direkt.
Länk tanning drops.

Eftersom det är rabatt på allt med Ida Warg så tänkte jag passa på att skriva om deras hårprodukter också. Jag har testat flera av deras olika shampoon och conditioners och några har jag gillar och några har jag inte tyckt lika mycket om. Men en jag tyckte om var den här rosa plumping serien. Det ska ge fyllighet till håret och det tyckte jag att det gjorde också. Sen har jag för mig att jag gillade doften. Länk plumping shampoo (ni hittar conditioner också på sidan men jag länkar inte till alla produkter här, ni hittar dem enkelt ändå).

Det var ett tag sen jag provade det här dock så jag minns inte, men dofter är viktiga för mig så jag tror att jag gillade den 🙂 För några av dofterna på hårprodukterna gillar jag inte alls. Som den senaste som ska dofta päron och vara vårdande för hårbottnen, där tycker jag inte om doften. Den luktar icke päron och det den doftar är inte min smak. Dock har jag balsamet i håret idag i alla fall…synd och slänga ju 😀 Sen finns de här olika hårprodukterna i miniförpackningar också vilket ju är bra om man vill testa.

Jag tror inte att jag testat just den här hårmasken, men jag provade en annan som doftade kola och som jag gillade. Mest på grund av att håret blev mjukt och härligt. Det hoppas jag att det blir av den här också för jag vill testa. Länk plumping hair mask.

Den här gula flarran har jag också hört gott om. Volymshampoot som är vårdande och som ger volym och passar speciellt för oss med fint hår. Länk volymshampoo.

1 reaktion på ”Tips på brun utan sol och några hårprodukter”

  1. Hårprodukter är verkligen olika. Ida Wargs plumping var det värsta jag använt. Mitt hår blev swinto haha.

    Fin bild på er! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *