Lyxig och härlig kaftanklänning

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cellbes

Nu ni! Nu har jag beställt en jättehärlig kaftan i silkigt och mjukt material. Förutom paljetterna i mitten då, de är inte så mjuka. Men den här gillar jag verkligen för jag känner mig fin i den. Fin och lite lyxig. Som om jag skulle till Sait Tropez och glida runt vid nån pool typ. Eller dra på den efter en dag på stranden. Efter dusch och makeup så på med den här och ett par guldiga sandaler. Nu har jag inga såna semesterplaner men den funkar även till fint här hemma i Sverige. Klänningen är ett samarbete mellan Johanna Toftby och Cellbes, som den vita jag visade för ett litet tag sedan. De här två var mina favoriter från det samarbetet. Inte billigt, men använd koden EXTRA10 så blir det tio procents avdrag.

Lagom till fototillfället började så tittade solen fram. Det måste varit jag och mina leopardtofflor som lockade fram den 😉 (Nej hade inte tänkt ha de till den här klänningen men hann inte leta upp andra).

Så ljuvligt! Speciellt med tanke på hur märkligt vädret varit i juni. Det har varit varmt och fint och kallt och skit och så många dagar en blandning av bägge. Men när solen är framme så njuter jag.
Länk kaftanklänning med paljetter

Den här kommer jag att skicka tillbaka och beställa en storlek större. Jag har 50/52 på mig här och sen sitter som en smäck upptill…

Men när man är formad som ett päron så blir raka klänningar (och kappor. Och blusar och annat) svårt. Passar det upptill så blir det för litet nertill och tvärtom.

Jag ser ganska gravid ut i den här storleken. Men eftersom den är så silkig och faller fint så hoppas jag att en storlek större ska funka även upptill. Vi får se. Men jag vill ändå tipsa om den här för den ÄR fin.

Paljetterna i närbild.

Kram på er!

1 reaktion på ”Lyxig och härlig kaftanklänning”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *