En färgglad skön klänning att fira sommar i

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Nu snart är det dags. Klänningsdags. Jag är ju väldigt förtjust i detta plagg men på vintern är det för kallt såvida man inte har tjocka strumpbyxor och kofta. Och det kan man ju ha, men här hemma blir det mest (typ bara) mjukisbrallor, topp och olika koftor eller tröjor. Dock försöker jag ha snygga såna kläder och inte sunka till det för mycket. Men nu är det som sagt var klänningssäsong på g. Säkert blir det en del svarta, men även färgklickar kommer få plats i min garderob, och speciellt starkrosa, eller cerise som man sa förr.

Just nu har Cellbes 25% på klänningar så den här jag visar är också nedsatt. Bra va?
Länk Cellbes.

Den här randiga klänningen i bäckebölja lär bli en favorit på varma sommardagar. Luftig och skön är den. Jag har storlek 50/52 i min klänning. Länk klänning.

En bra sak är att klänningen har fickor. Det gillas! Den här är rymlig i modellen för den som undrar hur den sitter. Klänningen finns i fler färgställningar men den här är finast i mitt tycke.

Och så tyckte jag att det blev fint att matcha med mina hjärtesneakers från Skechers 🙂

Om man vill kan man använda flärpen och knäppa fast ärmen.

Men jag föredrar att ha den nere då jag inte gillar sånadär knäppflärpar.

Det var dagens tips. Kram på er ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *