Ny jacka och klänning på lager igen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Även om det är helt ljuvlig i solen om man sitter i lä och då till och med kan klä av sig plagg efter plagg, så är det ju ganska kallt i skuggan än och på förmiddagen och kvällen är det snorkallt tycker jag. Eller kallt i alla fall. Definitivt jack-kallt. Och från söndag blir det sämre väder igen (sad but true) så vårjacka är ett måste. Kanske till och med vinterjacka eller i alla fall lättviktsjackor beroende på vart man bor.

Jag har skaffat mig en ny vårjacka nu. En jag skrivit om tidigare som kommer från Cellbes hästklädeskollektion. Jag har inget intresse av hästar men jag tycker väl inte att kläderna bara ska vara för dem som är i stallet. Nope! Så nu har den kommit. En med en massa detaljer och grejs. Både jag och Thomas tycker att den är snygg. En fin vardagsjacka helt enkelt. Den är dessutom vattenavvisande (ej vattentät) med en vattenpelare på 5000 mm.

Ett tips är att Cellbes har 30% på dyraste varan av sina egna varumärken med kod 2330. Så den gäller på både jacka och klänning här.
Länk Cellbes

Så här ser den ut på mig. Länk jacka.

Jag tycker nästan att den är som finast bakifrån men jag glömde be Thomas fota det. Men det kan ni se själva på produktbilden 🙂

De vackra omgivningarna är ute på Svågertorp där vi shoppade loss på Jula.

Passpoalerna kring fickor och annat är reflekterande så om du är ute i mörker lär du synas om en bil närmar sig. Perfekt i höst.

Och så tänkte jag tipsa om att den här klänningen kommit in igen. Den tog slut snabbt sist så när jag visade den fanns den inte kvar. Men nu så. Länk klänning.

1 reaktion på ”Ny jacka och klänning på lager igen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *