Personliga favoriter från Cellbes

Inlägget innehåller reklamlänkar för Cellbes

Jag tänkte tipsa om några av mina favoriter från Cellbes. Det här är sånt jag själv har och gillar. Och några jag gillar men som inte riktigt funkar på mig.

Idag är det sista dagen med 20% på ALLT. Alltså även på rea och andra märken än Cellbes egna. Och fri frakt dessutom. Jag är inte säker på om man kan kombinera dessa, men det går ju att testa… Koden för 20% är EXTRA20 som man anger i kassan.

Och ja, det är olika storlek på bilderna här och jag vet inte varför men jag antar att Cellbes har olika storlekar för jag sparade alla på samma sätt och så blev det knas… Oh well, det får vara så för om jag ska göra om så kommer inte upplägget upp förrän om flera timmar till (ett sån thär inlägg tar ändå några timmar att skriva ihop) och jag vill få upp det så att rabatten gäller så länge som möjligt idag.

Länk till Cellbes här.

🌸🌸 KLÄDER 🌸🌸

En trikåtunika. Jag har två av dessa. Den är så himla skön med ett ganska tungt fall. Det är mer av ett hemmaplagg för mig eller bort till ica eller sådär. Tunika tillsammans med tajts är en klassisk ”tjockisuniform”, men hemma skiter jag i vilket. Ska jag var ute bland folk (förutom på typ ica, Rusta, Biltema och sånt vi brukar vara på så bryr jag mig inte heller så mycket om hur jag ser ut) så har jag hellre andra kläder. Men jag älskar bekväma kläder. Och det är den här. Länk tunika.

Den här klänningen har jag nyss visat och jag har den i fyra färger(finns i 8 färger). En superbra släng-på klänning. Att ha till stranden, ute i trädgården, på stan eller vart man nu vill.
Länk trikåklänning med knappar.

Och så tajts då. Sköna att kuta runt i hemma istället för joggingbrallor. Med en tunika är det liiite mer klätt än joggingbyxor och tshirt. Fast jag har båda delarna. Men tajts är sköna att ha. Jag föredrar hellånga och om jag vill korta upp dem så viker jag upp dem några varv. Länk tajts.

En krinklad volangklänning. Jag har den i svart och beställde även den här röda, men jag var mer ute efter en tomteröd snarare än tomatröd så jag returnerade. Inte för att den inte var fin utan för att jag inte var ute efter den färgen. Den här slipper man stryka och den sitter fint på. Jag hade min svarta senast igår. Länk krinklad volangklänning.

Jag är inte mycket för småprickigt så jag vet hur den här hamnade hos mig egentligen. Jag ville väl bara testa. Men den är så himla skön så den fick stanna och jag har använt den jättemycket sedan jag köpte den förra sommaren. Marinblå och vit. På med ett par vita gympaskor och så är du klar. Länk prickig trikåklänning.

Och så denna spetsklänning. Jag är egentligen ingen spetsfantast heller, men ibland så… Den här jag har dessutom i fyra färger (ska sälja min gröna och rosa för jag behöver inte så många). Funkar på sommaren såväl som på vintern. Finns som sagt i fyra färger men några av färgerna är utplockade i de större storlekarna. Länk spetsklänning.

En skön jeansklänning i a-modell är ju inte fel. Finns i två olika nyanser. Jag tror jag sålt min, dumt känner jag och minns inte varför (kanske pga de där uppviktningsflärparna). Får kanske skaffa en igen. Länk jeansklänning.

Den här svala sköna skjortklänningen hade jag på mig halva midsommarafton (tog en vit senare). Jätteskön. Jag tog storlek L som är 50/52 och den är ganska stor i modellen. Finns bara den och en storlek större kvar. Länk blommig skjortklänning.

Den här svarta med guldpaljetter har jag visat nyss, och den var lite för liten över höfterna i min vanliga 50/52 så jag har bytt och den nya ligger på posten så jag ska hämta den imorgon. Spännande. För den är så fin. Länk svart kaftanklänning.

Den vita hålbroderade är också så fin. Mamma tyckte att det var en av de finaste jag visat henne. Länk vit sommarklänning.

🌸🌸 SOV- OCH UNDERKLÄDER 🌸🌸

Jag har nästan alltid såna här tshirtnattlinnen på vintern, på sommaren kör jag oftast näcken(förutom när barnen är här) för då är jag för varm för sovkläder. En med katter…tja…why not tänkte jag, och köpte denna. Länk katt-nattlinne.

Nu sa jag ju att jag näckar på sommaren, men jag klär ju oftast på mig något när jag ska ner och äta frukost. Och den här såg så sommarhärlig ut att jag beställde den. dock i för stor storlek. Jag vill ha pyjamasar stora, men den blev för bra så det blev vanliga 50/52. Ligger också på posten och väntar så den här tjusiga får ni se sen, haha 😀 Länk blommig pyjamas.

Och så har vi underklänningar. Perfekt om man har en för genomskling klänning, eller om man har en som klättrar. Vanligast på vintern när man har strumpbyxor. Men varför inte köpa nu? Länk underklänning.

Jag ska nog ta och skaffa en svart.

De här trosorna håller in utan att vara obekväma och jag har massor av par för jag använder dem i stort sett varje dag. Länk svarta trosor med lite shapingeffekt.

Om jag inte har shapingtrosorna så är dessa några andra jag ofta har. Mjuka och sköna med en spetskant som inte är vass. Länk svarta trosor.

Stödstrumpor för den som ska flyga eller som kanske har ett jobb där man står eller går mycket, eller bara har tunga ben. Jag har inte just dessa utan ett annat mönster (grå med blommor som också finns kvar) och ett par andra sedan tidigare. Ska nog bli ett par till för det är skönt. Länk stödstrumpor.

🌸🌸 SKOR 🌸🌸

Ja dessa har ni säkert sett tidigare. Dojorna från Tamaris jag har på mig nästan varje dag numera för de är så sköna. Och numera skitiga så jag ska slänga in dem i tvättmaskinen(det ska de tåla står det). Så bra köp. Lätta och sköna. Länk Tamaris sneakers.

Finns även i rosa. Med samma länk som de vita ovan.

Jag är ju ett fan av sneakers och har ganska många par (Thomas älskar inte att jag har så mycket skor, fattar inte varför?), ett par jag faktiskt inte använt än är mina slip in sneakers från Sketchers. Jag fattade inte vad slip-tekniken var, men det är att hälkappan är hård så att man inte trampar ner den när man står upp och bara trär ner foten i skon. Ska göra en video på Instagram och visa tänker jag. Har haft mina vita Tamaris så mycket att jag glömt dessa som jag också har i vitt (slut här på Cellbes dock). 20% även på Sketchers..och Tamaris, Rieker, Gabor osv.. Länk Sketchers slip ins

Såna här liknande har jag haft jättejättemycket sedan jag fick hem dem. Inte nu i sommar så mycket men hela förra sommaren, hösten i vintras när det inte var för kallt, och i våras. Mina är helsvarta och supersköna. Dock ganska stora i storleken så om du tvekar mellan två så ta den mindre skulle jag nog säga. Jag tog min vanliga 38 (trots att jag testat i butik och kom fram till 37 innan jag beställde men fick sen hjärnsläpp) och den är lite stor. Men funkar och om fötterna svullnar som mina gör ibland är det skönt med ett par med rejäl luft. Men om jag hade tänkt mig för hade jag tagit 37 även om jag brukar ha 38. Länk Sketchers sneakers.

Ett par gråbeige slingbacks som passar till så mycket. Jag har dem men har inte haft tillfälle att använda dem än. Måste nog göra det snart. Länk slingbacks.

Svarta ballerinor är en klassiker som aldrig blir omodern, men extra het ibland. Och nu är ett sånt år. Sitter bra på foten. Länk ballerinas.

Svarta sandaletter från Tamaris med en lite lagom klack. Tro mig, jag hade jättegärna velat ha höga klackar men jag kan inte, det gör för ont. Kan ju knappt gå barfota utan att snubbla dessutom. Så max en sånhär klack för mig. Den ska jag nog klara av. Dessa har jag dock inte testat till skillnad från övrigt på sidan. Länk sandaletter.

De här kilklackarna i svart, beige och guld från Tamaris har jag faktiskt hemma men ska returnera för jag tycker att mina fötter ser ut som kassler eftersom de är ofta är svullna på ovansidan. Ett kryss mitt i det tjocka är inte vackert tycker jag. Men för den som inte har puffiga fötter så är de här snygga och helt okej klack 😀 Länk kilklackssandalett.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *