Liten klänningsbloppis

Hej vänner. Jag hoppas att ni har en fin söndag. För egen del sitter jag just nu och låter min nya brun utan sol göra vad den ska. Den ska ta tre timmar för att ge färg så om någon timme får jag se hur det verkar. Återkommer till det. Men medan jag låter den sitta i så passar jag på att svepa ihop en mini-bloppis. Jag har nämligen inte haft tid att göra min halvårliga rensning med byte av kläder från lådorna ovanpå garderoberna och de i garderoben. Vinter ska ut och sommar ska in. Jag har dock fått ner lådorna så de står tjusigt på golvet i sovrummet. Så det ska jg ta itu med. Kanske redan ikväll, vi får se. Det är ju i alla fall inomhusväder så jag tänkte ta itu med det. Men några kläder har jag redan framme via en annan låda. Och ett gäng kläder som är för små för barnen. De lägger jag nog upp på marketplace, men om ni skulle vara intresserade så kan jag lägga här också.

Men först några klänningar för er i samma storlek som jag. Klänningar jag inte hunnit använda och också för att jag insett att jag trooor att jag ska använda blommigt, men sen gör jag inte det ändå. Så med kort (alltså ingen) varsel kommer några klänningar här. Så tar jag mer sedan när jag rensat klart i garderoben.

Om ni vill köpa så maila på babloppis@gmail.com. Köparen står för frakten som jag skickar spårbart med posten. 250 g -54 kr, 500 g – 60 kr, 1 kg -69 kr, 2 kg -109 kr.
Kram på er ❤️

Skön omlottklänning i fin blå färg. Oanvänd. Storlek 50/52. Pris 120 kr. (jag hittade ingen bild på mig själv i den här). SÅLD

Den här är väldigt söt men jag har inte använt den heller. Från Cubus. Två lager. Inte trikå. Perfekt för sommarfester. Färgerna stämmer med den här bilden.Knytband i ryggen. Oanvänd. Storlek 50/52. Pris 220 kr

Bilden på klänningen på mig ser inte alls bra ut. Passformen är bättre och färgerna stämmer inte, så det finns en anledning att ni inte sett den förut. Men lägger upp ändå för jag ser ju inte ut som hon på produktbilden….

Den här blåblommiga med smock i ryggen sitter verkligen fint och färgen är som på bilden här. Himmelsblå med små vita blommor. Men som sagt, småblommigt är inte jag. Även om jag tror det, gång på gång. Så den här är oanvänd med lapparna kvar. Storlek 50/52. Pris 200 kr. SÅLD

Produktbilden. Färgen stämmer mer på min egen bild. Pris 200 kr

Den här gula är riktigt söt, men tror ni att jag använde den? Nope, jag har mest svart även på sommaren trots att jag verkligen försöker färga till det. Den är så fin att jag tänkte att jag borde ha den i sommar, men jag misstänker att jag ändå kommer att sträcka mig efter svart så det är lika bra att låta den få ett nytt hem 😛 Vävt material utan stretch men med smock i midjan på baksidan. Storlek 50/52. Pris 180 kr.

Pris 180 kr.

Och så den här med knytband. Skön mjuk bomull. Tyget är tunt men då det är dubbelt blir den inte genomskinlig. Längden är typ nån dm från vristen nåt sånt. Så man trampar inte på den. Oanvänd med lapparna kvar. Storlek 50/52. pris 170 kr.

Mycket tjusig bild…men tog för att ni ska se lite mer. Vill inte kränga på mig nu när jag dels är osminkad med håret i tofs, samt har bus på kroppen.

4 reaktioner på ”Liten klänningsbloppis”

  1. Hej Malin. Jag vet inte riktigt vad jag har kvar men jag tänkte lägga upp en ny bloppis snart så håll utkik 🙂

  2. Louise för mig är det obegripligt att du inte behåller den sista ljusblå klänningen med knytband på axlarna för du är så jättefin i den! Verkligen så jättesöt är du i den klänningen!🥰 Vore väl alldeles underbar att ha i sommar!
    Ja kunde inte låta bli att säga det bara då jag undrar så varför du säljer den. 🤔☺️😎 Må gott!🧡

  3. Åh, den rosablommiga klänningen är så fin!🥰🌸
    Synd att jag drar någon storlek mindre.🫤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *