Tiden flyger…

Hej mina fina! Oj vad längesen det var jag skrev något nu. Det var överhuvudtaget längesen jag alls suttit vid datorn nu. Jag tror det är en hel vecka sen jag sist satt med datorn i knät och skrev. För det har varit fullt upp senaste veckan. Om det inte varit möten så har det städats här. Och då menar jag STÄDATS. I flera dagar, i jättemånga timmar. Det är så rent att man nog skulle kunna slicka på golven utan att få i sig nämnvärt mycket skit. Och så har jag julpyntat. Eftersom barnen kom idag och stannar till måndag morgon och sedan inte är här igen förrän på julafton så tyckte jag att vi ju kan njuta av myset tillsammans den här gången också. Sen myser jag och Thomas själva också och så tänkte jag bjuda hit några kompisar för julfika också.

Förutom att städa så håller jag på med Lego. Bygga och numera äntligen också sälja. Och en massa andra leksaker barnen blivit för stora för. Jag uppmuntrar verkligen att köpa secondhand. Kläder kan dock vara svårt har jag märkt. I alla fall från Sellpy om. man inte känner till märket. Jag köpte en oanvänd kostym där i storlek 52. 52 my ass alltså! Jag vet inte vart i världen den här skull vara storlek 52 för det är den INTE. Jag fick på riktigt inte ens ner ena benet i byxorna. Kavajen provade jag inte ens. Jag tänker väl snarare 42. Så den ska antingen tillbaka eller så säljer jag den här om någon är intresserad. Svart med kritstrecksränder i rost. Snygg men som sagt, inte för mig. Ska ta foto och lägga upp. Så den julklappen till mig själv brann inne.

Nu ska jag ta och lägga mig och hoppas att jag kan sova. Jag har en tand som skulle ha rotfyllts för längesen och nu har den börjat bulta som fan så jag misstänker en infektion i roten. Hurra vad kul att lägga pengar på sånt nu innan jul. Men what to do? Hur som så går det ju inte att göra något åt det nu i helgen så jag får hoppas att pulserandet låter mig sova. För imorgon blir det en tur till svärföräldrarna i Ystad för lunch.

Stor kram på er!

3 reaktioner på ”Tiden flyger…”

  1. Se där var du ju…städning och julpynt, kan tro att det är mysigt hemma hos er nu när ni har barnen på besök. Kanske visar du lite julmys bilder sen? Alltid roligt med dina bilder‼️Önskar dig och de dina en glad 2 Advent🌟🌟❣️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *