Söndag hos svärföräldrarna i Ystad

Hej vänner. Jag hoppas att ni haft en bra helg. Här har det varit full rulle med barnen sen i fredags när Thomas hämtade dem efter skolan. Idag var vi i Ystad hos Thomas föräldrar och stannade där hela dagen. Det var en jättetrevlig dag som började med lunch och slutade med middag innan vi åkte hem igen vid sjutiden.

Eftersom svärmor fyllde år för ett tag sen men inte var hemma då så firade vi henne idag istället. Vi köpte lite gott att äta och dricka som jag lade i en låda och svepte cellofan kring. Jag såg till att slå in ostarna för sig så det var enkelt att bara lyfta in dem i kylen sen.

Vin, ostar, kex, oliver, marmelader, kex och ett rör med snäckor med tillhörande sniglar.
Täckkappan sitter som en smäck nu i oktober. Lagom varm och funkar såväl till klänning (som jag hade på mig idag) som till jeans. Eller att slänga över mysbrallorna så ser man hyfsat klädd ut ändå 😉
Efter lunchen åkte vi ner till stranden för kaffe och bullar.
Stranden i Ystad är bara så himla underbar. Även nu i oktober.
En av de här hytterna tillhör Thomas föräldrar och det var är vi flyttade ut storlar och bord för att äta vår medhavda fika. Så himla härligt!
Efter stranden tog jag och Thomas en tur på stan medan svärföräldrarna tog med sig Malin hem och Oscar var ute en sväng med kompisar.
De gamla gatuhusen är så fina och hela atmosfären i Ystad känns trevlig liksom.
Det är som små dockhus överallt i stan.
Hit skulle jag kunna tänka mig att flytta så småningom.

2 reaktioner på ”Söndag hos svärföräldrarna i Ystad”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *