Casual outfit med fina skor

Inlägget innehåller reklamklänkar till Cellbes

Hej vänner. Hoppas ni mår bra denna tisdag. Idag blir det lite efterfirande av Malins 11 årsdag eftersom hon var hos sin mamma på födelsedagen. Det blir att gå ut och äta, sen hem för tårta och paketöppning. Förhoppningsvis har vi köpt saker hon tycker om. Det är ju så svårt när hon inte sagt något hon önskar sig… Men det blir nog en bra eftermiddag och kväll.

Sen ska man ju ha något på sig också. Jag tror det blir ganska casual med kanske de svarta jeansen jag har på bilderna här och så får jag se vad det blir upptill. Och på fötterna. Jag tror inte det blir skorna jag visar här, det får allt bli lite varmare först. Men snaaart är det dags. Och för den som läst trendrapporter för vårens mode så är det ballerinaskor som gäller på fötterna. Och jag tänker att de beigea kvalar in där ungefär även om det är lite klack och slingback. Och så visar jag ett par vanliga svarta ballerinaskor som jag också har för den som som söker ett par sköna såna.

Jag vetefasen varför mina bilder blir så gryniga trots ringlampa och allt. För långt avstånd eller för kass mobil, det är väl dags att uppdatera till en nyare modell. Men för nu har jag den här och jag hoppas ni ser ganska bra ändå vad jag vill visa. För det är en stil som är väldigt avslappnad men ändå lite piffad. Svart topp, svarta jeans och så mina nya skor från Tamaris. Mina knän klarar inga höga klackar men dessa 4 centimetrar ska jag nog bemästra 😉 Byxorna har jag visat tidigare och de finns i tre olika längder. Här har jag 68 cm modellen.

Sånadär 3 radershalsband som sitter ihop är sjukt irriterande för de snurrar sig så det blir bara en länk till slut. Bah! Men annars är tanken att piffa upp det här med lite fler guldsmycken om man vill känna sig lite finare. Fram med armband och ett snyggt halsband.

Jag är så glad att färgen på skorna var lite ljusare i verkligheten än på bild. Precis den färgen jag hoppades på! Länk beige slingbackskor i mocka.

Så söta och kommer bli toppen även till klänningar i sommar.

Här är toppen. En a-formad sak med motveck framtill. Perfekt för den som inte vill att toppen ska smita åt. Länk topp

Toppen finns i 8 olika färger för den som inte älskar svart lika mycket som jag 😉 Vitt är ju inte heller fel, i alla fall inte när man fått lite färg i fejset om ett tag. Hoppas jag.

Produktbild på skorna. Jag brukar ha 38 så det tog jag och det funkar.

Här är ballerinaskorna jag också har. De är lite mjukare än vanliga som ju oftast är ganska hårda i sulan. Dessa har så kallas touch it funktion med en lätt vadderad sula. Länk ballerinasko.

Och här är alltså de svarta jeansen. Jag har dem både i 68 cm som blir typ ankellängd på mig som är ca 165 cm, samt i 78 cm som blir hellånga. Just nu har Cellbes kampanj på denim så dessa är också med där(finns även i blått) så passa på nu om du blir sugen på nya brallor 🙂 Länk svarta jeans.

Det var mina tips just nu. Fler kommer. Kram på er!

6 reaktioner på ”Casual outfit med fina skor”

  1. Tack! Jo, men bra tror jag… vi ska ses igen så ser framemot ett tipsinlägg!🥰

  2. Hej Vanessa. Men så kul med dejt! Hur gick det? Jag såg nämligen din kommentar först nu (jag får upp jättemycket spamkommentarer när jag kollar via mobilen så jag missar de riktiga tyvärr).Jag tipsar jättegärna om dejtkläder, ska göra ett inlägg 😀 Kram

  3. Hjääälp! Ska snart på dejt m en kille som jag tycker verkar lovande. Har exakt noll fina kläder, har inte träffat nån ny sedan jag var en strl 42 o nu är jag mer 50. Självförtroendet är i botten. Kan inte du tipsa om kläder som passar för en casual date? Gärna snygga underkläder också! O sovkläder. Utifall att man vill ses fler gånger..

  4. Tack för att du använde min länk och jag hoppas att du kommer trivas i dina toppar. Skönt ibland att det får vara löst och ledigt över magen tycker jag 🙂

  5. Ballerinaskor är fina, men tyvärr kan jag inte gå i för platta skor- hälsporre direkt!☹️ så det får bli mina vanliga sneakers med lite högre sula där bak denna sommar oxå.
    Tycker det är svårt att hitta skor, då jag saknar en vettig och snygg klädstil längre😅

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *