Rosa gosefluff och fint ljus i mörkret

Inlägget innehåller reklamklänkar till Cellbes

Idag har jag beställt en rosa gosefleece. Så nu har jag snart tre stycken. En svart en beige och så den rosa. Tre kan tyckas överdrivet men jag älskar verkligen den här och den har räddat mig från frysdöden i vinter. Jag är så himla himla frusen men med den här står jag liksom ut ändå. Den beige köpte jag först men den är inte min favoritfärg, dock bra att ha att byta med när den svarta ska i tvätten. Jag vet att jag rekommenderat den tidigare men jag gör det igen till alla frusna själar där ute i landet. Och som sagt nu även i råååsa 😉 Jag visar såklart hur färgen ser ut sen när den kommer. Och just det ja, passa på nu när den är 200 kr billigare dessutom.

Förutom redan uppmärkta kampanjer har Cellbes 25% på egen kollektion idag 14/2. Använd kod LOVE24. Länk Cellbes.

Jag har min vanliga storlek i den här – 50/52. Den är ganska rymlig kan sägas. Länk fleecejacka.

Den här kommer få åka på i vår när det börjar bli dags att kunna sitta i uterummet.

Jag köpte mig ett par snickarbrallor för några år sedan men när jag väl lade upp dem i bloggen så tog de slut på nolltid. Så ni som är sugna, passa på nu. Jag har läst att en av vårens trender är förklädet. Ingen trend jag kommer att haka på förutom då kanske förklädesklänning, eller snickarbrallor som ju är som ett förkläde upptill. Länk snickarbyxor.

Finns från storlek 34/36 till 62/64.

’Tanken var inte att beställa lampor idag utan jag hade fleecen och ett par beige mockaskor i tanken. Men när jag såg att även lampor är nedsatta så slog jag till på den här som jag kikat på länge. Jag tänker mig den på mitt gamla skrivbord. Än är det jätterörigt och ska renoveras där skrivbordet står, men jag ser fram emot att ha ett renstädat skrivbord med denna fina lampa på. Sen ska jag hitta en passande stol också bara. Länk lampa.’Tanken var inte att beställa lampor idag utan jag hade fleecen och ett par beige mockaskor i tanken. Men när jag såg att även lampor är nedsatta så slog jag till på den här som jag kikat på länge. Jag tänker mig den på mitt gamla skrivbord. Än är det jätterörigt och ska renoveras där skrivbordet står, men jag ser fram emot att ha ett renstädat skrivbord med denna fina lampa på. Sen ska jag hitta en passande stol också bara. Länk lampa. (55% rabatt på den här)

Just det ja. Ett tips för er som gillar att ha mysbelysning i trädgården eller på balkongen. En sån här slinga med 10 ljus har de till rejäl rabatt nu. Det går dessutom att koppla ihop flera. Det är ju lite tidigt för sånt än, men bara sketna februari är över så går det fort sen. Och ska man ändå ha så kan man lika gärna köpa när det är jätterabatt tänker jag. Jag har själv såna här som legat ett par år, menjag tänkte sätta upp dem nu i somma. Så det så. Länk lampslinga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *