Tjusig Limhamnspizza i helgen

Hej på er raringar. Alltså, hur blev det så att det hunnit gå så många dagar igen sen jag lade upp inlägg? Jag tycker att det var bara ett par dagar sen, men nope – helgen plus ett par dagar har hunnit gå i en blinkning. Vart tar dagarna vägen?

Hur som haver så hade vi en fin helg. I fredags var min vän Sina och hennes sambo Hasse på besök i Limhamn och det ligger bredvid Brunkeflostrand, de hör väl mer eller mindre ihop. Så vi bestämde oss för att gå till Mastio vid Dragörkajen för att äta pizza.

Sandra Mastio som har restaurangen vann Sveriges Mästerkock för x antal år sen och jag följer henne på Instagram. Hon är rolig och rapp i skrift och lägger upp en massa om mat så jag kan rekommendera hennes konto.

Här sitter vi och och har det bra.
De har fyra pizzor på menyn och vi valde nr 1 och 2 och så delade vi på dem jag och Thomas. Och Stina och Hasse gjorde samma sak.
50/50. Båda var väldigt goda tycker jag. Dock inte så att jag måste äta igen. Jag har sett annan mat Mastio lagar så jag önskar att det även fanns pasta och risotto på menyn. Det finns även en slags långkoksgryta förutom pizzorna. Och förrätter och snacks.
Köttet kom vid sidan om i en egen skål.
Stället är riktigt mysigt så jag vill gärna gå hit igen för några smårätter och ett glas vin.
Men pizzorna var såklart också väldigt goda.

Efter maten så åkte vi hit här till oss för Kaffe och lite kladdkaka. Och sen några drinkar på det. En väldigt mysig kväll med vänner – det värmer i hjärtat.

Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *