Bonusfamiljen

Hej på er mina fina. Jag hoppas allt är bra med er. Här är det bra och snart sängdags. Och imorgon kommer Thomas hem igen efter New York, jag längtar lite mer än vanligt den här gången. Kanske för att det är mörkt och kvällarna är längre.Jag måste nog skaffa en katt eller hund snart så jag får lite sällskap när hjärtat mitt är iväg och jobbar.

Dock har jag ägnat kvällarna åt att sträckkolla på Bonusfamiljen på Svt play. Jag har ju själv en bonusfamilj nu och känner igen en hel del, dock i mindre skala tack och lov. Mitt ex är inte på tapeten överhuvudtaget, och hans ex träffar vi inte heller annat än vid överlämning och då bara han. Sen har vi inte barn att passa ihop heller(inte hos mig och Thomas i alla fall). Jag har ju inga egna kids, och jag och Thomas har heller inga gemensamma. Så barnen har bara mig att vänja sig vid här. Och jag dem. Men det går bra tycker jag, och det är jag väldigt glad över.

Fy fan vad jobbigt det vore att ha det som Lisa och Patrik i Bonusfamiljen. Eller vara som de. Hua! Jag hade ärligt talat inte klarat av det kaoset utan hade dragit, speciellt som jag inte har barn själv. Efter att ha sträckkollat kan jag konstatera att det är otroligt mycket konflikter, många förlåt hela tiden, odrägliga ungar, egoistiska vuxna, konfikträdsla, curling och en jäkla massa vin hela tiden.

Jag gillar serien och tycker att skådisarna är bra. Bland barnen är killen som spelar Eddie klart bäst. Det kan verkligen klia i mig av obehag hur uppkäftig den ungen är. Jag googlade lite och såg att han heter Frank och är son till Henrik och Hanna Dorsin så han har att brås på 🙂 Jag är några avsnitt in i säsong 2 för den som undrar hur långt jag kommit.

Det om detta. Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag förhoppningsvis är pigg imorgon (jag vaknade med så smällande huvudvärk imorse, torsdag, att jag kräktes imorse så halva dagen försvann i huvuvärksdimma). Jag har en lång lista att bocka av, bland annat så har jag tänkt fota kläder för bloppis. Först ut är jackor, kappor och pälsar. Jag tänkte lägga upp dem på bloppis på lördag så ni är beredda 🙂

Kram på er!

2 reaktioner på ”Bonusfamiljen”

  1. Det är inte direkt solsken och regnbågar mellan T och hans ex för att uttrycka det fint. Så jag håller mig på avstånd😊

  2. Vanessa Johansson

    Nyfiken fråga, men varför träffar inte du kidsens mamma? O är det känsligt så skippa att svara.😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *