Svart och mönstrat

Inlägget innehåller reklamklänkar till Lindex

Hej på er! Hoppas ni har en bra kväll. Själv har jag just lyssnat på ett föredrag på Zoom med en produkt jag funderar över att börja sälja. Dock måste jag testa själv först så att jag verkligen kan stå för den. Så vi får se. Nyfiken är jag i alla fall.
Thomas har åkt iväg igen för att ut och jobba och kommer hem först lördag morgon och jag själv tänker åka upp till mamma och pappa på fredag så vi lär inte ses förrän på måndag eller nåt. Det är ganska ensamt så jag hade gärna haft mig en liten hund som sällskap. Imorgon är det ju dessutom alla hjärtans dag men den får jag fira nästa år istället. Eller så får vi ha en egen hjärtedag sen. Jag tänkte dock fira den lite grann på egen hand med något gott att äta och en hjärtepresent, nämligen de svarta örhängena här i inlägget. 99 kronor är ju en överkomlig present liksom, haha.

Jag skulle gärna vilja ha de där svarta slacksen också. Jag skulle behöva ett par dressade byxor känner jag. De kan man både klä upp och ner. Tshirt och sneakers eller klackar och topp. Lindex har 20% till och med imorgon den 14e(för medlemmar, men det är ju bara att bli det) så en borde kanske passa på. Det blir en hundralapps rabatt och det är ju inte dumt. Det blir till örhängena, hehe.

Här är ett litet kollage med byxorna, örhängena, två toppar som är snygga till och varför inte liva upp det med en färgglad väska? Svart funkar ju också såklart 😉

En svartvit randig topp passar ju till det allra mesta. Att ha under en kofta till ett par svarta jeans. Under kostymen, till ett par blå jeans. Till en snygg kjol. Under snickarbyxorna. Ja ni fattar ju. Länk randig topp.

Den här testade jag i fredags och jag tycker att den är fin. Jag hade nog gärna haft en storlek större känner jag så för min del blir det inte köp, men för någon lite mindre än mig är den superfin. Det finns även en kjol i samma om man vill köra ett helt set. Länk stickad tröja.

Lite kort för min smak just nu, men lär vara toppen på många andra. Tar med den som tips även om den inte blir min. Men inspiration är ju inte fel.

Här är slacksen. De finns i tre olika längder. De är croppade så då är det ju toppen om även korta kvinnor kan få dem ankelkorta. Och långa slipper ha dem knäkorta. Jag länkar till dem som är mitt emellan så hittar ni de andra själva. Länk slacks.

Och så de här då. Svarta fina hjärtan som går att kombinera med så mycket. De ska jag köpa. Länk hjärteörhängen. (de finns även i ljusgrönt)

En färgglad väska lyfter svarta outfits om man som jag längtar lite efter färg men inte vill gå all in ännu. Själv har jag faktiskt beställt tre väskor i olika färger, visar de när jag får dem.
Länk gul väska.

Kram på er!

1 reaktion på ”Svart och mönstrat”

  1. Glad alla hjärtans dag på dig❤️ hoppas att du hittar något sätt att fira fast du blir ensam. Kram 🥰

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *