Rabatthelg hos många butiker

Inlägget innehåller reklam för nedan listade företag.

Hej vänner. Jag hoppas att ni har en fin lördag. Jag själv är i Osby hos mamma och pappa för att dels umgås med dem såklart, men också för att hjälpa mamma med lite allt möjligt nu när pappa inte kan längre. Så igår räfsade vi löv 2,5 timme och nu ska vi snart ut och ta resten. Och sen till soptippen med en massa olika saker, städa i förrådet, nyss plockade jag ner en lampplafond som behövde tvättas av. Lite sånt.

Men innan vi beger oss ut igen tänkte jag skiva lite snabbt och tipsa om att det nu är singles weekend och att den började igår. Men den är alltså även idag och det innebär bland annat rabatter hos en massa olika företag och det är ju aldrig fel. Dels är ni säkert många som börjat med julklappar och kan man köpa dem billigare så gör man det. Eller så kanske ni är ute efter något till er själva. Eller så fyller ju jag år nästa fredag. Höhöhö. Skoj va? 😉 Men nej det andra, till er själva och julklappar tänkte jag. Men som sagt, flera har bara idag också. Och några imorgon (söndag).

Här kommer mina tips:
❤️Cellbes har upp till 40% på utvalda jackor och 25% på sov och myskläder. Och 25% på Cellbes egen kollektion. Kod för singlesweekend: 2345. Gäller tom 12/11. LÄNK CELLBES
❤️Kicks har 25% på hela sortimentet.Gäller tom 11/11. LÄNK KICKS
❤️Åhlens har dels 50% weekendrabatt på utvalda produkter plus 25% på nästan allt annat. LÄNK ÅHLENS
❤️Ellos har 22% rabatt. Gäller tom 12/11. Kod: SINGLESWEEKEND. LÄNK ELLOS
❤️Bonprix har 11% på hela beställningen tom 12/11. LÄNK BONPRIX

Det finns säkert fler som har rabatter den här helgen men just nu hinner jag inte leta fram fler för nu är det fram med räfsan.
Puss o kram på er!

4 reaktioner på ”Rabatthelg hos många butiker”

  1. Tack Monika. Ja det är en fördel med att själv också bo i Skåne nu, dvs att lättare kunna åka hem till mamma och pappa 🙂 Hoppas du själv haft en fin helg.

  2. Ja jag är glad att jag kan hjälpa till lite så det inte blir så mycket för mamma ❤️. Sen behöver jag hem och göra samma saker så jag får bättre samvete vad gäller hemmafixet också 😀

  3. Ha en bra hemma helg! Förstår att glädjen är ömsesidig mellan dig och föräldrarna, härligt du kan komma och hjälpa till i föräldrahemmet‼️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *