Juleröda klänningar för många kroppsstorlekar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej mina fina! Har ni det bra i höstrusket? Här regnar det mest och när det väl är sol så kommer ändå regnet mitt i alltihop på nåt sätt. Så november är en skitmånad sett till vädret. Jag fyller dock år snart så det är ju en ljuspunkt jag tycker är kul. Och nu när Halloween är bortstädat så får man ju börja så smått med julandet. Jag kommer inte att börja pynta än men jag kommer däremot att kolla in julklänningar. Och i det här inlägget betyder det röda klänningar. Sen tycker jag att det är synd att många bara bär rött vid juletid, för det är ju en så fin färg som förtjänar att bäras året runt. Tomten ska inte få kidnappa det röda 😀

Jag tror att jag redan har årets julaftonsklänning klar. Sen är det ju många som ska på julfester med barnens skolor, på jobbet, med vänner osv. Glöggmingel och allt sånt. Det blir inte mycket mingel eller fester för min del här nere, men julafton och dagarna runt den dagen, ja då jäklar är det juliga klänningar, tröjor och pyjamasar. Och strumpor, och innetofflor. All in!

Ett effektivt stylingtips till röd klänning är att matcha med röda läppar. Jag tycker att det blir finfint. Så fram med röda läppar i vinter (jag har köpt ett nytt rött jag ska testa så jag återkommer med det).

Den här klänningen blir det nog. Den såg inte så jättekul ut på hemsidan men tyget är så mycket finare i verkligheten. Jag gillar dock inte skärpet så det kommer jag att ta bort. Det hänger löst vid sidorna här. Jag var lite stressad då Malin väntade utanför provhytten så det skulle gå undan när jag fotade, därav att jag inte tog bort det helt eller knöt bak det.
Länk omlottklänning.

Det blir en annan färg på det där snöret, det är liksom som om det är utsträckt tyg i det. Nåväl, det är ju enkelt att ta bort och lika fint utan, eller finare till och med. Jag har tänkt testa ett guldfärgat skärp till också, men det hade jag inte här.

Men klänningen känns både festlig samtidigt som den är bekväm. Inget som sitter åt eller är vasst(som paljetter och glittertrådar kan vara), utan bara bra. Jag har stl 50/52

Tyget i närbild.

Produktbilden har ni här. Finns i stl 34/36-62/64

Sen har Cellbes fler fina julklänningar. Andra butiker har såklart också det men i det här inlägget är det Cellbes. Av de här fyra har jag tre klänningar. Eventuellt har jag den fjärde också men jag vet inte. Kan inbilla mig det också för att jag haft något liknande.

Den här härliga sammetsklänningen var min julklänning förra året. Länk sammetsklänning.

Så här ser den ut på mig och den finns även i grönt och svart. Jag tror att alla fyra finns i rött eller svart och i alla fall två av dem i grönt också. Finns i stl 34/36-62/64 (jag har 50/52)

Sen har vi den här röda spetsklänningen som jag har i alla fyra färger. Jag älskar bland annat det faktum att man slipper stryka den (såvida den inte legat rejält ihopskrynklad för då kan man nog behöva fixa till det). Den här funkar ju lika bra vid jul som på sommaren :)Finns i stl 36-58. Länk spetsklänning.

Såhär ser den ut på mig. Jag har stl 52 har jag för mig. KAN vara 50 också, jag minns inte.

Enkel men fin klänning i sammet. Perfekt att sätta smycken till om man känner för det. Finns i stl 34/36-62/64 Länk slät sammetsklänning.

Det var det. Fina klänningar i storlekar för många(jag kan inte säga alla för det finns ju både mindre och större kläder än just de här storlekarna, men nog är det ett stort spann) olika kroppar. Och det gillar jag! Det vill säga inkluderande storlekar. Heja alla som gör kläder för både större och mindre kroppar ❤️
Ha en fin kväll vänner, nu är det dags att fixa mat till både mig, Thomas, Oscar och Malin.
Kram på er!

6 reaktioner på ”Juleröda klänningar för många kroppsstorlekar”

  1. Ja jag har spetsklänningen i både rött, rosa, grönt och svart…Den svarta är dock lite stor men för sent att byta. Å andra sidan behöver jag inte hålla in magen 😀
    Kram

  2. Det är nog lite av en vanesak med klänning.En bra grej är att ha tjockare strumpbyxor som kalasbyxor så känner man (jag iaf) sig mer bekväm. Nylonstrumpbyxor är jag mer försiktig i för att inte ta sönder dem och därmed blir klänningsupplevelsen inte lika avslappnad. Och nu snackar jag ju höst och vinter. Sen om man ska ha finklänning vill man väl ha tunnare strumpbyxor iofs. Men kalasbyxor och en skön klänning är bra att öva i 😀 Kram!

  3. Jag tycker att det är vackert med rött. Finast av alla dessa tycker jag nog är den röda i spets och visst har du en rosa likadan, har precis för mig att jag sett den på dig vid midsommartid. Så jättefin‼️

  4. Jag bär i stort sett aldrig klänning. Sist var när jag fyllde 40. 9 år sedan…😂 Känner mig inte så bekväm i det helt enkelt. Men är så snyggt på dig. Och dina inlägg med klänningar ( andra kläder med för den delen) inspirerar verkligen! Kul med juliga kläder. Och skärpet tyckte jag var jättefint på din klänning. 🙂

  5. Jag personligen gillar inte rött men har sedan flera jular en grön sammetsklänning. Känns onödigt att köpa ny varje år.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *