Några favoriter från underklädeslådan

Inlägget innehåller reklamklänkar till Cellbes

En sak som kan vara knepigt att hitta är en bh som sitter skönt. En där byglarna inte sticker ihjäl en så man får röda märken. Eller att den inte skaver på annat sätt. En del jag haft har gett röda märken under bysten som svider. En bh ska liksom inte märkas. Sen ska den inte åka upp i ryggen heller, men det handlar ju mycket om att välja rätt storlek och modell för just ens egna bröst.

Jag tänkte tipsa om två av mina favoriter som inte gör ont någonstans. Äntligen! De är sköna vardagsbehåar. Till fest vill jag gärna ha lite mer push och kanske lite mer genomskinligt. Det senaste är dock svårt att hitta om man har relativt stora bröst. Har man över d-kupa är det ofta rejäla doningar vilket är trist.
Men nu var det mer vardagliga behåar och även trosor jag tänkte tipsa om.

Ni vet att rött är färgen som gäller under vitt va? Om man inte vill att behån ska synas då alltså. Vitt under vitt vet väl de flesta att det syns tydligare än svart, men som sagt – rött under är det som gäller. Dock är det svårare att hitta röda underkläder på sommaren när det ju är vanligare att bära tunna vita kläder. Så passa på att köp dig en nu! Länk vinröd bh

Det här är en minimizer från Triumph. En skön och stadig bh som ändå inte är tantig. Jag hade på mig min senast idag och hade inte samma panik att dra av mig behån samma sekund när jag kom innanför dörren som jag annars har. Sen åkte den förvisso av ganska kvickt ändå, men inte i bh panik 😛 Vill man inte ha vinröd så finns den här i flera andra färger.

Sedan har vi den här favoriten från Abecita. Den är så skön. Jag har den här modellen med byglar, men den finns även utan bygel för den som föredrar det. Den har breda axelband och den är ganska bred baktill så att man liksom fångar in ryggvalkar. Köp den om den finns i din storlek. Länk svart bh
Länk 4 pack svarta Det här är mina favorittrosor. De håller in utan att kasa ner eller göra ont eller lämna märken. Kanske inte så sexiga när de är så höga, men skit samma. Det kan man ha andra trosor till. De här är sköna, håller in magen och sitter bra. Jag har dessutom tvättat dem många gånger och de håller formen.

Jag fick ett par där spetsen var trasig när jag packade upp dem, men de har inte gått sönder ens trots att jag har såna här nästan varje dag. (Jepp har ett gäng att byta med). Jag har 50/52.

Länk 6 pack trosa Ibland vill man ju vara ha mjuka och sköna utan hålla-in effekt. Då har jag dessa. Jag har haft dem i en lite lägre modell som är synd att man tagit bort, men de här är också bra. De finns även i andra färger.
Länk 4 pack med spetskant Dessa är riktigt sköna. Mjuka utan att sitta åt och spetsen kliar inte heller. Så bara bra.
Länk spetstrosa Nu har jag snart gått igenom troslådan, haha. Men jag tänkte visa dessa också. De har jag i fyra olika färger tror jag. På rea och de går även hem hos sambon…

Just det ja. Trosorna är på kampanj nu så passa på att köp. Cellbes har även rabatt på behåar från sitt eget märke, dock ej dessa märkesbehåar. Men jag hade ändå satsat en slant på de jag visat här. Om ni undrar över varför jag inte har bilder på mig själv i trosor och bh så är svaret enkelt- jag fryser! 😀 Jag tar inte av min fleece om jag inte måste (jag kommer köpa en till dessutom för nu finns den även i råååsa. Återkommer.)

Kram på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *