Jeans för tjocka kortisar och smala långisar och de mitt emellan

Inlägget innehåller reklamklänkar till Cellbes

Hej kära ni. Vad sägs om några klädtips? Jag har ju inte skrivit mycket om kläder alls nu i januari förutom om en rea. Det beror bland annat på att det har varit just mycket reor och de är ofta ganska tråkiga. Det är utplockade storlekar och också sånt som är antingen off season eller sånt som är i säsong men fult. Så jag föredrar nästan alltid att hellre använda olika rabattkoder som ju de flesta både fysiska och nätbutiker har. För vem gillar inte att spara en slant om man ändå tänkt handla?

Mitt senaste köp är svarta jeans. Dels ett par ankelkorta och ett par hellånga. Nu när det är vinter, och även sen till våren för den delen, och man har kängor eller snygga boots på sig så tycker jag att det är snygga om man ser att det ÄR kängor eller boots, och inte para ett par tradiga skor som sticker fram. Sen kan man ju stoppa in brallorna lite slarvigt i kängorna också eller ha ett par snygga varma strumpor man stoppar in dem i. Eller som sagt, ankelkorta byxor. Som sen blir fina till platta ballerinor i vår.

Sorry för ett prickigt foto men jag tog foto när jag var i en provhytt och jäklar vad skitig spegeln var. Såg jag när jag kom hem. Men här ser ni dagens outfit. Svart kofta som just nu är på kampanj(länk här), svarta jeans och svarta kängor.

Låt kängorna och bootsen synas. Okej om det är riktigt kallt ute, då vill man inte att det ska råka blåsa upp på benen, men nu är det alldeles lagom. Eller så har man höga strumpor under.

Jag har även köpt jeansen i en längre modell. De har tre lika längder vilket är så himla bra för bara för att jag är tjock och drar stora storlekar så är jag ju inte plus 180 cm. Tvärtom ganska kort med mina 165 cm. Och samma sak med de som faktiskt är långa, men inte tjocka…ja då behöver man ju också byxor i rätt längd.

Så här ser de ut. De finns i längderna 68, 78 och 83 cm. Jag har 68 och 78 som sitter toppenbra i längd. De finns i storlekarna 36 till 60. Jag har 54 som är bra i låren men lite stora i midjan, men inte så att de ramlar ner(om jag har inte har halkiga trosor under, då behöver jag skärp). Just nu är dessa på kampanj. Finns även i tre olika blå nyanser. Länk stretchjeans.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *