Pigga upp mörkret med ränder

Inlägget innehåller reklamklänkar till Cellbes

Nu när jag ändå är igång så tar vi väl ett inlägg till idag tycker jag 🙂 Jag skrev ju om mina svarta jeans igår och tänker att jag passar på om en kofta jag även visat på Instagram. En randig en. För nu såhär i början av året är det mycket randigt och det känns krispigt snyggt tycker jag. Det kommer även en randig tröja sen som jag testade igår. Men jag tänker att jag sprider ut inläggen lite.

Nix, det är inte jag som är skitig, det är spegeln 😉 Här ser ni min randiga kofta. Den är dock lite liten om jag ska ha den knäppt, men det går ju att ha den öppen också 🙂

Koftan kommer från Soyaconcept och jag har deras xxl eller 46 som de säger. Jag tycker att den är mer 48. Länk randig kofta. Och byxorna är de svarta jeansen jag skrev om igår.

1 reaktion på ”Pigga upp mörkret med ränder”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *