Rea på rean hos Ellos en stund till

Inlägget innehåller reklamklänkar till Ellos

Hej igen. Nu svänger jag in här igen med ett snabbtips. Jag fick mail från Ellos om att nu är det bara lite mer än 3 timmar kvar på deras rea där de har 30% på reapriset. Och vem gillar inte en bra rea? Jag vet inte om de kanske har 40% på rean imorgon, eller så är den slut. Men idag är det i alla fall 30% på reapriset så jag tänkte slå till på en påskigt gul klänning. Och de har många andra klänningar också. Och träningstajts, skor, inredning och en massa andra saker. Enklast att hitta kläder är om man går in på filter och väljer sin storlek där så slipper man få upp allt annat som ändå inte passar en. Det gjorde jag och här är några snabba tips som finns i 50/52(och i andra storlekar också).

Nu har jag bara tipsat om en fåtal plagg och inga skor, men som sagt det finns ju så mycket mer. Länk till Ellos här.
För 30% på rean och övrigt använd kod 455778 (gäller till och med midnatt idag 16/1, sen vet jag inte).

En enkel och söt klänning som kommer bli fin mot solbränna i sommar tänker jag. Länk gul klänning.

Så fin! Till olika fester både nu i vinter, vår och sommar. Finns även i svart. Länk lika klänning.

Även den här är från Zizzi. Enkel och fin i härlig färg. Länk rosa klänning.

Och den här ljuvligt blå! Man blir ju glad bara av att se den. Länk blå klänning.

En krämfärgad kappa vore ju så snyggt. Dock får jag inte själv köpa fler jackor känner jag, men tipsa kan man ju… Länk creme kappa.

Och så måste jag ju slänga in en pyjamas också… Den här finns i flera färger men som den svartälskare jag är så väljer jag den här. Länk pyjamas.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *