Makeup, hårstyling och inredning till bra priser

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Campadre

Hej på er. Jag tipsar ju ofta om produkter jag gillar, och om de har ett bra pris är det ännu roligare att tipsa. Ibland är jag inne på Campadre och kikar och jag hittar ofta många saker jag villhöver till ett bra pris. Jag har handlat mycket från dem genom åren. Senaste gången var i höstas har jag för mig. Nu i pandemitider är det ju dessutom nätshopping som är att föredra och trots att man mest sitter hemma så är det ändå trevligt att göras sig fin i håret och sminka sig emellanåt.

Både ni och jag kan dessutom få 100 kr i bonus att handla för om man tipsar vänner. Pengarna du kan shoppa för kommer in vid vännernas första köp. Vill ni gå via min tipslänk så är den HÄR. Är ni redan medlemmar (kostar inget) så får ni gärna gå via DEN HÄR länken istället.

❤️De där läppstiften från Isadora ser ut att vara väldigt mycket i min smak. 129 kr (279)❤️Sen har vi mascaran Grand entrance från Elizabeth Arden som jag skrivit om flera gånger. En riktig favorit som jag och de övriga i jurygruppen för Daisy beauty awards röstade fram till årets mascara för några år sen. 210 kr (300) ❤️8 hour creme är en världsvid favorit som kan användas för allt från spruckna läppar, hälar, ansikte osv. Den här är dessutom doftfri. 229 (319)❤️Och längst ner har vi glow på flaska från Isadora. 159 kr (319)
❤️Plattång mermaid från Pretty Young Thing. För dig själv eller nån som gillar pasteller(det finns i andra färger också utan tecknat) 379 kr (2199).❤️Bra borstar är viktigt för en snygg makeup. En som suddar ögonskuggan är ett måste. Make Up Store. 85 kr (175).❤️ Cover all palette light från Make Up Store. 229:- (495). ❤️ OPI Nagellack– Less is Norse. En snygg mörkblå färg som är perfekt till jeans.85 kr(190). ❤️Clarins Natural Lip Perfector 165 kr (209). ❤️En ursöt fön med stark motor. Just unicorns är kanske inte ett måste men en stark motor gör att håret torkar snabbare och man slipper slita länge på det. Tro mig, det GÖR skillnad. Den här från PYT. 699 kr (2999)

Givetvis finns det mycket annat än skönhet på Campadre. Det är kläder, väskor, inredning, resor osv. Jag själv har (förutom makeup) siktat in mig på några saker från Dorre.

Thomas har en liknande sånhär men den är fläckig och ful så den kommer att få ett nytt hem på tippen. Men jag tänkte ersätta den med denna pjäs istället. 229 kr.
Och så vill jag ha bestick som är fina och som vi har många av. Som det här setet om 60 st. 749 kr.

Det var kvällens tips från mig. Kram!

2 reaktioner på ”Makeup, hårstyling och inredning till bra priser”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *