Rearabatter på favoriter från Indiska

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska

Hej mina fina. Det har ju varit och är rea lite överallt nu och eftersom jag inte tipsat så mycket om det tänkte jag visa några saker jag själv skulle kunna tänka mig att köpa. Dock har jag mest handlat skönhetsprodukter den senaste tiden. Och ett par andra saker jag tänkt visa er när jag fotat dem. Men först några saker från Indiskas rea. De har just nu 30% rabatt på rean så det är bra priser. Länk till Indiska

Den här tunikan testade jag innan det var rea. Det är en modell de har varje vinter i lite olika utföranden, men med svart bakgrund. Jag har två modeller från tidigare år och de funkar både vid den här årstiden och sen till vår och sommaren.
Jag provade till jeans här, men mest har jag haft min till blanka svarta tajts eller skinnliknande byxor. Men till våren funkar den fint till ett par jeansshorts. Eller för den som gillar vanliga tajts. Och självklart måste man ha linne under 😉
Den är svart med guldtråd. Länk svart tunika.
Snygg och ett plagg jag kan rekommendera.
Den här svarta har jag också. En klänning som funkar året runt beroende på vad man sätter till den. Länk svart klänning.

Det finns såklart massor av andra kläder att välja på men jag nöjer mig med att tipsa om ett par saker bara.
Rean och 30% på den gäller även inredning och acessoarer. Och eftersom jag fullkomligt älskar fina muggar och koppar så måste jag ju tipsa om en sån också.

Den här är ju så fin! Jag är hur sugen som helst på att beställa en sån här till mig själv. Speciellt som jag och Malin dricker te på kvällarna när barnen är här. Tyvärr har mamman sagt nej till att ha med dem på sociala medier, så ni får lita på att de ÄR mysigt 🙂 Och med fina koppar blir det ännu mysigare. Länk blommig mugg.
En fin skål som matchar är ju inte heller fel. Morgonte eller kaffe i muggen och fil och flingor i skålen. Den har dock hunnit ta slut på nätet, men finns i en del butiker.
En snygg mockaväska till våren är aldrig fel, speciellt inte om den är i klassisk modell som den här. Är rejält sugen på den här…tänk till jeans..eller svart. Ja tack. Länk mockaväska.

Det var dagens tips. Kram och ha en fin fredag vänner ❤️

2 reaktioner på ”Rearabatter på favoriter från Indiska”

  1. Jag håller med, jag har också gärna toppar som sitter åt lite under bysten och tar fram formerna. Sen ibland är det skönt med stort och gosigt. Men till fint tänker jag som du. Och ja, modevintern har varit ganska trist. Samtidigt har jag ändå mest varit hemma så myskläder har varit grejen för mig. Jag hoppas på fler tillfällen att göra mig fin i vår 🙂

  2. Tyvärr tycker jag man ser ut som tält i större tröjor. Köper hellre tröjor som smiter åt under brösten. Så man får fram formerna 😊

    Du är duktig på att hitta guldkorn i en ganska gles modevinter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *