Dagens outfit och pumpiga utflykt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er vänner. Jag hoppas att ni haft en härlig helg. Här har det varit full rulle mest hela veckan. Men sen sist jag skrev har vi bland annat varit iväg och hämtat en Pax garderob i Lund. Den såg helt oanvänd och hyllorna hade inte minsta märke. So far so good, men så skulle vi ha ner 2,36 m hög garderob med skohyllor i järn och annat. Hyllorna gick att ta loss men skenorna och andra saker gick inte. Och ner för två trappor när jag dessutom har en inflammation i armen. Nope. Så vi(Thomas) fick skruva isär den ute i trapphuset och så fick vi (jag) springa ut till släpet i värsta regnet (dropparna innehöll minst en dl vatten per styck) i år. Men till slut fick vi hem den, om än dyngsura långt in på underkläderna. Men det var det värt 🙂

Dagen efter kom barnen och då drog jag iväg först med Oscar till Emporia och sen kom Thomas och Malin så bytte vi barn och jag och Malin gick och shoppade till henne. Fyra och en halv timme i köpcentrum med artrosknän…det gjorde ont men det var värt det för vi hade en jättefin dag och sen en helmysig kväll.

Sen idag bestämde vi oss för att dra iväg till Vellingeblomman och Halloweenutställningen där. Thomas tog bilder inne på själva ”skräckkabinettet” så tog jag mest bilder ute. Givetvis en massa på barnen också, men de bilderna vill jag inte lägga upp eftersom det ju inte är mina kids. Kanske sen, vi får se 🙂 Men Thomas och mig, samt pumpor och vad jag hade på mig får ni ju såklart se.

❤️❤️❤️❤️

Dagens outfit är ny. Eller jeansen och koftan är nya. Koftan är superskön och just nu passar den som jacka. Länk kofta. Koftan är dessutom på kampanj just nu. Jeansen är väldigt stretchiga och finns i flera längder vilket är perfekt för oss som inte är så himla resliga. Länk jeans.

Inte så smickrande bild kanske, men jag ser väldigt glad ut iaf för Oscar stod bakom sin pappa som tog bild och gjorde en massa grimaser för att få mig att skratta 😀
Yogapumpor
De har gjort ett fantastiskt jobb både inom- och utomhus. Jag själv uppskattar mest alla vackra pumpainstallationer ute.
Min fina.
En lite speciell pumpa…
Nämen…

Nu sitter Malin bredvid mig i sängen när jag skriver och gör Tik tok videos så jag får nog ta och ägna mig lite åt henne innan det är dags att sova (Thomas har läxläsning på nedervåningen så är vi tjejer på ovanvåningen).
Kram på er!

2 reaktioner på ”Dagens outfit och pumpiga utflykt”

  1. Väldigt fina bilder, tack! Ni låter verkligen som en familj med barnen nu också, både du och barnen verkar ha gott utbyte av varann, grattis för det är ingen självklarhet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *