Som vanligt är det kväll när jag skriver här i bloggen. Snart läggdags och ikväll ska det bli skönt att krypa ner, för inatt blev det inte många blundar för denna här. Det var tejp och mätmanicker överallt. Jag som brukar sticka in armen under kudden och gosa in mig försökte ligga på rygg för att inte råka rycka loss sladdar och grejor. Det plus att jag skulle upp tidigt för att åka iväg och lämna tillbaka alltihop vid 7 på sjukhuset och att Thomas är på standby från kl 5 på morgonen (de kan ringa och då måste han vara på flygplatsen en timme senare) gjorde att jag det var sketasvårt att sova.

En sån här väska får man med sig hem.

Sen skulle allt på. Jag tejpade hej vilt för att näsgrimman skulle sitta kvar. Så jäkla snygg att Thomas höll på att smälla av alltså 😉
Och så det här på handleden och fingret.

Allt satt faktiskt kvar hela natten trots att jag är uppe och kissar minst 5 gånger per natt, ofta mer. Men nu ska det utredas så får jag se hur mycket jag snarkar, om jag har andningsuppehåll osv.

Nu är det nattinatt från mig. Kram på er ❤️

3 reaktioner på ””

  1. En bekant fick diagnos sömnapné o var också uppe o kissade flera ggr på natten, det var kroppens sätt att väcka en i andningspauserna.

  2. Haha, gulle 😘 Nej han besväras inte ett dugg av att jag snarkar. Tyvärr så är jag dock besvärad av hans…(lägger mig i soffan när han drar som störst stockar). Han är purser. Må gott. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *