En bra bas i garderoben

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er! Just nu är klockan kvart i tolv här och för många börjar det bli dags för lunch. Kanske jobbar ni hemma, eller så är ni ute på arbetsplatser som vanligt. Eller om ni kanske inte jobbar alls. Hur som helst så tänker jag på jobbkläder nu. Eller om man bara vill vara lite dressad, då är kostym alltid rätt. Sen hur den ser ut varierar ju efter smak och person. Jag personligen är väl mest för svarta kostymer då de är enklast att kombinera med annat, men sen kan jag tycka att det är jättesnyggt med en röd till exempel.

En kavaj ska sitta snyggt. Den ska inte vara för stor och inte heller så liten att man ser att den inte går att knäppa på flera decimeter.För egen del är det lite knepigt att få till då jag drar mer över höfterna än axlarna så jag får kompromissa. Helst ska den då sitta bra över axlarna och så får den vara öppen, om än inte med de där decimetrarna till godo.

Här är en mjuk kavaj och byxa som är bekväma att ha även om man sitter hemma framför datorn och vill ha det skönt. Det vill jag iofs på jobbet också. Kavajen är lite för stor för mig så jag ska se till att byta den till en mindre. Det är ju det där med axlar vs höfter…Länk kavaj. Länk byxa.

En skjorta under eller en annan topp vore kanske snyggare men jag tänkte inte så långt här. Det gick undan när jag klädde på mig 😀 Kavajen tänker jag dessutom ha till både mina skinnbyxor och till jeans. Kavaj funkar alltid om inget annat känns riktigt rätt. Man blir inte för överklädd och inte för underklädd heller. Sen får man välja skor, topp och nederdel efter tillfälle och humör.
Dragkedjor på fickorna både på kavaj och byxa. Det här setet kommer från Zhenzi och finns bara i större storlekar. Eller från 42/44 i alla fall(som jag inte räknar som stora storlekar egentligen) och upp till 58/60. Jag har 50/52 (L) i både byxa och kavaj, men kavajen är som sagt lite för stor. Jag vet inte vart Zhenzi finns mer, men mitt set är från Cellbes. Länk Cellbes.
Så här ser brallorna ut. Ett mellanting mellan kavajbyxa och mjukisbralla typ.
Produktbild kavaj. Länk kavaj.
Produktbild på byxorna. Länk byxa.

Kavaj och byxa var alltså dagens tips från mig. De går att kombinera med annat och blir en bra bas i garderoben. Röda läppar, smycken och höga klackar blir festligt eller klä ner med sneakers, tshirt och neutral makeup.

Kram på er!

1 reaktion på ”En bra bas i garderoben”

  1. Så snyggt, älskar byxor som ser dressade ut fast de är mjuka. Tyvärr slut i 46/48 men är 50/52 L?

    Ska kika om de kommer in igen bra tips!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *