En månad till 50

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för H&M och Bonprix

Hej mina fina. Ja det är ju lite tyst här från mig för det blir inte mycket kläder, skönhet eller så mycket funderingar förutom mest kring pappa just nu. Jag är tillbaka hos mamma och har tänkt åka ner till Malmö igen på onsdag. Men först är det möte med teamet kring pappa imorgon så vi får reda på mer kring planerad vård och sådant.

En sak jag funderar lite på är min födelsedag. Idag är det en månad tills jag fyller 50. Den 17 november alltså. Tanken var att mamma och pappa skulle överraska mig med fest, men så blir det ju inte nu av förklarliga skäl. Då skulle vi firat lite med några vänner och släktingar på lördagen den 19e då det ju är enklast på helger för alla. Och eftersom Thomas jobbar på min födelsedag så funderar jag över att ta in på hotell på min födelsedag. Det vill säga vakna upp hemma och sen åka iväg till ett hotell inne i Malmö city så fort man får checka in. Runt lunch skulle jag tro. Och sen mysa där, äta lunch, middag och strosa i stan. Förmodligen med en kompis så jag slipper vara ensam. Jag känner ju inte folk i Malmö tyvärr, men Rebecca åker nog ner till mig 🙂

Sen hur jag ska fira det andra vete fasen alltså för jag vet inte om Osbyfolket pallar åka ner till Malmö. Kanske? Jag har funderat över om man ”får” fira när pappa ligger på sjukhus men det tror jag tvärtom att han VILL att jag ska. Speciellt som det inte blir något stort. Eller om jag ska vänta till sommaren? Men det känns å andra sidan väldigt långt bort.
Så jag vetefan. Ena stunden kollar jag på någon fin klänning att ha när jag firar 50, och nästa sekund känner jag bara att jag skiter i allt då folk ändå inte har tid och pappa är dålig. Knepigt.

Att fylla 50 är inte kul. Jag tycker verkligen inte det. Jag hade ingen 40 årskris, men nu vid 50 känns det värre. Kanske för att jag inte är på den plats i livet jag hade tänkt? Jag trodde nog på karriär, egna barn och hela den grejen. Så som kompisar har. Och så blev det inte så. Inte för att det är någon katastrof och inget är för sent än (jo barn är kört), men det ÄR mycket reflekterande och jämförande just nu. Jag ska inte gå in för djupt på det nu dock.

Men trots att jag inte gillar att bli 50, så gillar jag ju födelsedagar. Det är roligt att fylla år! Precis som jag gillar att fira andra saker. Så jag ska nog köpa mig en fin klänning oavsett, så får jag se vad som händer.

Här är några jag funderar över att beställa så får jag prova och se vad jag behåller 🙂

Jag har länge varit sugen på en dirndl-klänning och nu kanske det är rätt tillfälle? Dessutom tror jag att de har 20% även på denna. Länk

Den här är ju också så söt. Dock är den ganska öppen i ryggen så jag vetefasen. Jag vill ju inte visa ryggvalkar, men kanske de döljs av rosetterna bak? HmmLänk

Paljetter är ju alltid festligt. Bara klänningen inte blir för tung och att paljetterna sticks. Men det får man ju prova. Länk

Enkel men fin. Jag tänker mig att ösa på med bling-smycken och skor till den här. Det finns även axelband att sätta dit om man är rädd att den kasar ner. Länk

Jag kommer att kika vidare och så får jag se vad och om det blir för slags firande. Eller inte. (Huvudsaken är att pappa blir bättre, men det ena utesluter såklart inte det andra).

Kram /Louise ❤️

3 reaktioner på ”En månad till 50”

 1. Förstår att fira inte blir lika kul. Fast jag tror att din pappa vill att du firar. Gör en minivariant av firandet eller vad som känns bra där oh då. Alla kommer ha förståelse för ändrade planer i din situation.
  Ta hand om dig och familjen!

 2. Hej Louise
  Jag tror att Tommy vill att du ska fira din födelsedag.
  All släkt och dina vänner har ju full förståelse för hur situationen är men att bara träffas och skåla för dig är tillräckligt.
  Kram och lycka till idag i Hässleholm.
  Helene

 3. Hej Louise, förstår tankarna kring din pappa och firande. Kan du inte sitta med honom och fira själv en stund? Klä dig fint ta med minibubbelflaska och göra det lite mysigt. Vet ju inte var han befinner sig då men min mamma hade Alzheimers och jag firade vid hennes sängkant och hade sen firande med övrig familj och vänner några timmar senare. Tror hon ville att jag skulle fira men alla gör ju olika. Vet inte hur mycket hon uppfattade av vår stund men det kändes fint.
  Hoppas din pappa får en bra vårdplan.

  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *