Bilder från en glamourös och spännande kväll…

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej mina fina. Har ni en mysig söndag där ni ätit långfrukost, chillat och nu kanske funderar över en höstpromenad, räfsa löv eller vad det nu kan vara? Eller så kanske det är jobbdag? Eller som här där jag vaknade med huvudvärk, bet i en lussebulle och började sen flytta undan en massa saker för att komma åt den nedmonterade sängen som skulle hämtas kl kvart över tio då jag sålt den på marketplace. Nu är det gjort och jag ska ta mig en huvudvärkstablett och sen kanske gå ut i det fina vädret. Fint nu iaf men ser inte helt stabilt ut. Börjar det regna stannar jag inne tack så mycket.

Thomas är ute och flyger och själv är jag hemma för att fixa och dona med sånt som inte kan göras när jag varit i Osby. Jag kommer åka upp igen i veckan för jag vill ju självklart hälsa på pappa på sjukhuset, och så ska jag följa med mamma och göra ärenden. Men som sagt, jag måste fixa hemma också.

Häromkvällen drog jag på min nya rosa jacka för att testa den. Det var en såndär ganska kall kväll så den passade bra. Annars är det lite för varmt här i söder än för att ha täckjacka tycker jag. Det är mer lättviktsjacka eller annat lite tunnare. Det tunga vinterartelleriet får vänta lite.

Men nu tog jag den rosa jackan och Thomas tog några bilder. Jag tänkte mig en bild och sen är det bra. Men han tyckte det var kul att fota så det blev ett gäng bilder. Så här kommer den spännande bildserien ” en kväll på Lidl” 😉 (Nej jag är inte sponsrad av Lidl, haha)

Här blev det ju lite matchy match med ljungen. Vi har satt det i våra utekrukor nu då blommorna gett upp. Hos mamma och pappa blommar det så fint än, men här är det ljung nu.
Länk till min jacka hittar ni HÄR. Idag är dessutom sista dagen med 25% på jackor så passa på.

Sen kom barnet i mig fram när jag såg julgodiset. Fast entusiasmen kom av sig lite när jag sen såg att det mest var kakor. Jag vill ha marsipangrisar och sånt! Fast en chokladtomte högg jag ju iofs…

Här ser ni baksidan av jackan när jag först blev sådär lycklig av att se det juliga 😀

Grönsakerna…nja..inte lika kul.

Men den är gosig den här jackan. Och ganska stor. Jag tog 54/56 eftersom jag tyckt att de haft små täckjackor tidigare. Jag vet inte om jag kanske kunnat ha 50/52 också men jag behåller den stora så sitter den i alla fall inte åt över röva.

Sen såg jag en munk som såg riktigt god ut och skulle just ta den när…

…jag såg dem! Lussekatterna! Jag som letat sedan september för att hitta de första lussekatterna och så såg jag dem sådär bara när jag inte riktigt letade. Minen är äkta och glädjen också.

Så jävla ivrig! Det blev sex stycken lussekatter varav två åts upp på vägen hem. Vi åkte upp till utsiktsplatsen vid Öresundsbron, tog varsin lussekatt, delade en dricka, pratade, några pussar innan vi åkte hem. En liten paus sådär bara.

Jag är ingen kakmänniska direkt men jag älskar lussekatter, det gör jag allt.

Ja det var en spännande kväll på Lidl det, haha. Jag tycker det vore dags att jag blir bjuden på en gala eller nåt så jag får liiite mer glammiga bilder. Fast Lidl är ju inte fy skam 😛

Nog med egobilder nu, dags att ta itu med resten av söndagen. Kram på er ❤️

2 reaktioner på ”Bilder från en glamourös och spännande kväll…”

  1. Rosa det kan vara fin färg, du är i alla fall jättefin i den jackan, med svart under och så går det rosa igen i skorna.👏👍👌

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *