Kappa, broscher och klänningar

Inlägget innehåller reklamklänkar till Cellbes

Hej vänner. Hur har ni det? Här sitter jag i soffan och gör lite videos för Instagram om lipödem(kommer inlägg här också) och väntar på att Thomas snart ska komma hem. Jag ska ta och rota runt lite i frysen för att se vad jag ska svänga ihop för middag, men först tänkte jag visa min nya kappa, mina nya broscher och tips på morgondagens kollektionssläpp på Cellbes.

Nu har jag fått hem jeanskappan och jag gillar den. Den är i vanligt jeanstyg så det uppskattas. Jag var rädd att den skulle vara såntdär tencel , jeansliknande material. Det hade varit för tantigt för min smak. Men den här är alltså en riktigt jeanskappa. Länk jeanskappa

Det enda jag inte är helt överens med är de svarta plastknapparna så jag funderar på att byta ut dem. Men jag får se. Jag tog storlek 54/56 i den här för jag är större nertill och kappor blir nästan alltid för små om röva på mig. Men annars är den normal i storleken så om ni har en och samma storlek på kroppen hade jag tagit min vanliga istället för att gå upp. Men den här blev alltså bra på mig. Just nu har Cellbes dessutom upp till 30% på vårjackor så passa på nu om ni tänkt köpa en ny. För dels är de ju nedsatta, men snart säger det också kabong så är det vår och alla ska ha vårjackor och så tar de finaste slut.

Och så har vi den här. En av mina broscher. Jag har som jag skrivit förut blivit lite broschgalen. Det började med att jag såg en fin på Sellpy som jag ångrade att jag inte köpte och sen kunde jag inte släppa tanken på broscher. Helst ska de vara i blomform. Sånadär som man kunde hitta i mormors smyckeskrin när man var fem år och tyckte att man hittat en vacker skatt. SÅ ska de vara.

Mamma har sagt att hon har några av mormors broscher så de ska jag titta närmare på, men jag har också beställt egna. De här kommer från Shein och Temu för jag hittade helt enkelt inte några i andra svenska butiker. Dessutom var flera av de jag såg på Tradera och Sellpy också från Shein, haha. Fast mycket dyrare. Så knäppt.

Den jag först fastnade för var den rosa, fast den fanns i blått men tyvärr tog den slut. Jäkla skit! Så det blev en rosa och den är också fin. Den med pärlor hade jag på en av kapp-bilderna samt på min byxdress på festen i fredags. De här ska få jobba på kavajer, jackor, kappor, klänningar osv i vår och sommar kan ni tro 🙂

Imorgon 21/3, släpper Cellbes en kollektion i samarbete med Johanna Toftby. Så kul att även de har samarbete med en av sina influencers. Jag skulle mer än gärna själv vara med och ta fram en kollektion för dem. Oftast har jag inte hittat så mycket för egen del i såna samarbeten(jag har dock skicka efter och testat men när det inte blir bra på mig så låter jag hellre bli att skriva något alls), men just Johanna har gjort fina saker med Ellos tidigare. Om än att inte allt varit i min storlek tyvärr. Men här kommer plaggen även upp i storlekarna om jag förstått det rätt. Jag hade kanske önskat att alla plagg var enfärgade eller inte så väldigt mönstrade, men det finns några som har bara en färg också. Här kommer de tre jag är mest nyfiken på.
Länk till Cellbes

Sorry för suddig bild men det fanns inga klickbara att spara ner. Hur som helst så tycker jag att den här ser fin ut i modellen och mönstret är i milda färger så den här när man är solbränd kan nog bli fin )

Den här…den måste provas för på bild ser den väldigt snäll ut, lite gå till kyrkan klänning. Men jag tror att den sitter snyggare på en kropp. Färgen ser fin ut.

Den här kan nog också vara fin. Om inte annat så på Johanna, men hon passar i det mesta å andra sidan. Finns den kvar så beställer jag nog den här eller någon av de andra när jag byter plagg jag har hemma men som inte var bra på mig.

Det var mina tips för idag. Kram på er ❤️

2 reaktioner på ”Kappa, broscher och klänningar”

  1. Jag har en vän som har bekostat sådana operationer själv och de har blivit väldigt lyckade. Även om det är dyrt så kan det ju vara värt att slippa smärta och dessutom få en kropp som gör att kläder passar bättre.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *