Två helger med firande av 50 åringen

Hej mina fina. Jag hoppas allt är bra med er. Det var ju ett tag sen sist jag skrev men det har varit lite mycket den senaste tiden helt enkelt. Band annat så har Thomas fyllt 50 år. Vi firade själva födelsedagen den 9e bara han och jag då han egentligen skulle ha arbetat redan vid femtiden på morgonen, men lyckades byta dag så att han i alla fall var ledig på sin födelsedag. Men eftersom han skulle jobba på söndagen så bestämde vi att vi skulle ta bjudning en vecka senare när även barnen var här.

Så nu i fredags hade vi Thomas föräldrar, moster, barn och min mamma här för att fira den här gossen ❤️

MEN, jag hade även tagit kontakt med två av Thomas barndomsvänner(som jag träffade i cirka 10 minuter för över 20 år sedan så jag känner inte dem så det var lite trix att få tag i dem först) och frågade om de ville komma och överraska. De brukar bara ses en gång om året så jag tyckte det skulle vara kul att ha med dem med sina respektive och barn. Och de sa ja. Så jag har ljugit mig blå för att finta Thomas om varför vi skulle ha så mycket mat och varför vi behövde fler stolar (det var ju 7 personer mer än han visste om). Jag sa att några av mina kompisar eventuellt skulle komma och invigde mamma i det så att vi nämnde dem i telefon när vi pratade så att T skulle höra. hehe. Jag skulle filma och allt när de dundrade in men jag var så stressad över mat och grejs att jag satte på kameran och inte filmkameran..Doh. Men det blev i alla fall väldigt lyckat och Thomas blev jätteöverraskad och jätteglad.

Jag var så himla nervös för hur maten skulle bli eftersom jag inte hade gjort det förut men det blev supergott. Dubbelmarinerad fläskytterfilé(jag hade läst att det var godare än fläskfilé) och potatisgratäng blev det. Köttet blev mört och kryddor och marinad väldigt god. Alla tog minst två gånger och några tre så jag blev glad att det var uppskattat 🙂 Tårta beställde vi och den glömde jag givetvis fota, men den var också god 😀

Jubilaren fick presenter och fina blommor.

Oscar och Malin var också glada. Sen fotade jag inte så många av de andra, men vi var 15 personer och det var väl ungefär så många som fick plats att sitta här.

På själva födelsedagen (jag går baklänges med bilderna här) var vi ute och åt på Kajuteriet i Limhamn.

Trevligt med bra service och god mat.

Musslor för mig.

Torskrygg för Thomas.

Tidigare på dagen lockade jag med födelsedagspojken ner till havet där jag tänkte ge present och äta prinsessbakelser. Han fick presenten men det var så otroligt kallt och blåsigt att han fick öppna hemma istället, haha (det var en klocka i).

Vi åt bakelsen i en himla fart för att inte frysa ihjäl, men hade vi nu tagit med oss den så skulle den ätas där vid havet också.

Det var lite bilder från helgerna som gått. Jag hade så mycket att göra så jag hann inte ta foto på vad jag hade på mig i fredags men det blev en svart byxdress och en brosch på den. Är lite broschgalen nu så jag visar mina nya skatter snart tänkte jag. Men en av dem blev som sagt invigd i fredags 🙂
Kram på er

3 reaktioner på ”Två helger med firande av 50 åringen”

  1. Tack snälla goa Monika <3 Ja Thomas och även gästerna uppskattade mat och tillställning så det var kul 🙂 Och Thomas hjälpte ju till, och mamma. Det ska icke förglömmas 🙂 Kram på dig.

  2. Du är så duktig Louise! Tänker på att du ordnade ett så fint 50-års kalas till din Thomas, med jättegod mat och både familj och barndomsvänner med, 15 personer. Det var starkt gjort och att Thomas uppskattade din insats är förstås givet! Hipp, hipp, hurra för för Thomas och för dig‼️‼️👍🌟🌟🌟🌹🌹🌹🌿🌿🌿

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *