Blus och jeans i underbart vårljus

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej på er vänner. Jag hoppas allt är fint med er och att ni också fått möjlighet att vara ute och njuta av vackert vårväder. Jag satt en stund ute i lä och bara sörplade i mig solsken och dvitaminer. Sen var jag och Thomas iväg och fixade en del ärenden och passade på att dra ner till hamnen för att ta några bilder. Jag tog såklart på utsikten men det blev några på oss, på mig och på honom också när det nu var både fint väder och bra ljusförhållanden. Speciellt som jag hade min nya blus och jeans på mig. Så de tänkte jag visa.

Blusen är i samma modell som en svart jag visade nyligen, och jeansen är ett par som faktiskt inte åker ner över rumpan på mig. Färgen på blusen är typ kitt, eller gråbeige..ish. Inte en färg jag brukar ha men nu ville jag testa en ljus topp och jag trivs faktiskt bra i den här färgen, tro det eller ej.

Cellbes har 25% på byxor just nu så passa på att utnyttja det om ni blir sugna på likadana jeans som jag har. För egen del har jag även passat på att beställa ett par brallor att ha i trädgården och sådär. Ett par med förstärkningar på knän och rumpa (de här). Dock har de inte kommit än så jag kan inte visa hur de ser ut på. Koden för 25% på byxor är 2111. Länk till Cellbes här.

Njäe, det var egenltigen inte så varmt att man kunde gå barärmad. Men viking som man är så slängde jag av kappan för er skull 😉
Blusen är silkig men lite stadigare i tyget så den slirkar inte sig kring kroppen och lägger sig i veck och valkar utan faller fint.
Jag hade faktiskt strukit den, men så körde jag bil och så..tja..
Kappan på och nya väskan i handen.

Blusen finns alltså både i den här färgen och i svart. Kommer i storlek 34/36 till 62/64. Jag har storlek 50/52. Länk blus

Jeansen är ganska smala och egentligen lite för långa för mig(78 cm i alla storlekar), men eftersom de är smala i bensluten så funkar det även utan att lägga upp, för si det blir aldrig av. De här sitter skönt och rasar som sagt var inte ner som så många andra stretchjeans gör på mig. Finns i storlek 36 till 58. Jag har storlek 52 i de här. Länk jeans

7 reaktioner på ”Blus och jeans i underbart vårljus”

 1. Tack Maggan. Jag vet inte hur trädgårdsbyxorna är, men det står att det ska vara stretch i dem så det hoppas jag för annars blir det jobbigt när man ska kräla runt och gräva och ha sig på knä 🙂
  Jag håller med om Jula! De har mycket och till bra priser. Jag har köpt en regnkappa och en typ trädgårds/fritidsjacka där. Brallor tror jag dock inte att de har i min storlek.

 2. Hej Charlotta. Å vad kul att du blir inspirerad av mina inlägg, det blir jag jätteglad över.

  Jag har kikat en del på Zizzis kläder och var supernära att köpa en blus i julas typ, men gjorde inte det och har ångrat mig. Dock har jag inte superkoll på deras kläder. Jag har tänkt testa mer sen när corona lugnat sig för de har en butik på Emporia. Men när jag varit där nu så har det varit små snabba rundor för att göra ärenden på typ Telia, köpa present eller testat nån sminkfärg på Kicks när jag ändå varit där. Men provrundor kommer sen och då kommer Zizzi också 🙂

  Bloppis…jo du. Den kommer väldigt snart. Jag har så mycket kläder att jag bara drar mig för att börja sortera och fotografera allt, haha. Så håll utkik för jag tänkte senast igår att nu MÅSTE jag köra igång.
  Kram

 3. Så vackert där nere vid hamnen, vackra färger och vackert ljus som dina kläder harmonierade perfekt! Kappan tyckte jag var det alldeles speciellt snygga plagget! Tror inte du visat kappan tidigare eller? Tycker att bilderna där du tittar åt sidan är allra finast,

 4. Hej.
  Får alltid så mycket inspiration av dina inlägg, har hittat så mycket snyggt genom dina länkar.
  Undrar bara vad du tycker om Zizzis kollektioner och utbud?
  Det är inte så att du tänkt köra någon bloppis snart…? =)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *