Längtar efter kudden och täcket

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Godkväll mina fina. Jag hoppas att ni mår bra. Jag själv är sjukt trött och ska snart hoppa i säng. Först nyheterna och sen blir det att dunka huvudet i kudden. Jag längtar riktigt efter att gosa ner mig i täcket och bara börja snarka. Eller det där med snarka är ju inte så kul och jag ska åka till en tandläkare för att få en skena utprovad för att motverka sömnapné. Jag minns inte om jag skrev att jag var hos en läkare i Lund som sa att jag är på gränsen till att kunna ha skena och att behöva ha såndär snarkmaskin. Jag har 14 andningsuppehåll i timmen och snarkar dessutom, plus att jag pinkar oftast 7-8 ggr per natt. Det gör att jag är snortrött på morgonen.

Jag har ju inte visat så mycket inifrån Thomas hus än, men här är svorummet. Det är fint tycker jag, men jag vill gärna ändra en del i det så det ska kännas mer som vårt. Men sängkläder har jag i alla fall lagt dit. Mjuka sköna i klassiskt randigt.

Dags att kasa mig i säng strax.
Seten har funnits i vitt, rosa och ljusgrått. Men just nu finns det bara ljusgrått inne hos Cellbes. Länk påslakan
Jag vet inte riktigt vad jag vill göra i sovrummet men ATT det ska ske saker, ja det vill jag.
Från sängen har man den här vinkeln. Till höger är det glasdörrar ut på ett tak som ska bli en terass. Och rakt fram är det fönster ut mot baksidan.

Ha en skön natt och sov gott raringar. Kram

2 reaktioner på ”Längtar efter kudden och täcket”

  1. Tycker att sovrummet ser jättefint ut, hotellfrukost på det, men förstår självklart att du vill göra det lite mer till ”ditt” så att det syns att även du bor där.

    Jag som inte är skåning undrar nyfiket vad brunkeflostrand (hette det va?) är för slags område?

  2. Min man fick en snarkmaskin för många år sedan och blev som en ny människa efter typ två-tre dagar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *