Nya kappan och planer på att platta tuttarna

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Så var det söndag och helgen är nästan slut. Det går undan med den billiga leverkorven som nån sa. Just nu sitter jag i soffan och värmer mig med en kopp te eftersom det är lite småkallt här då pannan lade av igår utan att vi märkte det, så det var lite småkyligt på morgonen. Det är en jäkla vattenkokare vi har som är snabb som fasen, men den slår ut annat om man har mer på g. Spisen funkar inte att ha på samtidig för då ryker en propp. Igår flyttade jag vattenkokare och då gick den på samma som tvättmaskinen och hej vad det slog ut saker då, som värmepannan tydligen…

Nåväl, jag har alltså fleece, filt, varma tossor på fötterna och en kopp te så det går ingen nöd på mig. Så nu bloggar jag och sen tänkte jag passa på att skriva en ”att göra” lista för veckan. Först ut är mammografi imorgon. Det är liksom dags nu för jag har inte varit på någon alls vilket är jättedumt med tanke på en massa cancer i släkten. Så imorgon blir det att platta till tuttarna. På torsdag är det Lund och öron-näsa-hals för min sömnapné. Och så har jag fått röntgenbesked om knäna och artrosen är som värst i vänstra benet som jag ju också känner då det gör svinont och är stelt som en pinne. Sjukgymnastik i minst tre månader, så får vi se om det blir bättre eller operation. Men sjukgymnast är också en punkt på att-göra listan.

Det blev en liten utsvävning där, för egentligen tänkte jag mest bara visa kappan jag tipsade om igår. Hur den ser ut på mig alltså.
För att få 30% på rean använder du koden 435709. Länk Ellos.

Så här ser kappan ut på mig. Den från Ellos outlet som kostat 999 och nu kostar 419 kr med rabatt på rean.
Den finns även i svart. Länk kappa.

Jag ser lite ut som en stoppad michelingubbe här men jag hade ett korvigt linne och utanpå det en tjock tröja så det blev lite bylsigt. Och ostruket. Men ni får se bort från det.

För jag tycker att kappan är snygg och kommer att ha den fram tills det är dags för tunnare vårjackor. Jag gillar att den inte ser så himla bred ut över axlarna fast den är tillräckligt vid över höfter och rumpa på mig. Jag har storlek 52 i den här.

Denna där alltså ❤️

Vi var iväg och gjorde lite ärenden igår och ett av dem var att hämta upp ett semlogram som min fina vän Therése hade skickat. Så himla glad jag blev! Både för en väldigt god semla (Bellevue konditori har tydligen haft Malmös bästa semlor flera år), men framförallt för att hon tänkte på mig. Det betyder mycket nu när man inte får träffa sina vänner som vanligt. Att veta att man finns i deras tankar. ❤️

Det var lite om lördagen och veckans planer. Hoppas att ni har en skön söndag. Stor kram!

2 reaktioner på ”Nya kappan och planer på att platta tuttarna”

  1. Kappan är jättesnygg på dig! 👍
    Vad bra att du kommer iväg på mammografi. (Ska jag säga som skjuter upp att boka tid till cellprov… 😔)
    Går ju iallafall väldans snabbt att genomföra.
    Kram

  2. Håller tummarna för att knät blir bättre! När jag hade problem med mitt knä gick jag hos Eva på Fysiocenter på Djäknegatan i Malmö. Superbra bemötande och gick dessutom på högkostnadsskyddet även om jag inte hade remiss. Du kanske redan har koll på någon, men rekommenderar varmt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *