Underbar höstdag med en gnutta vemod eller nåt

Idag har varit en sådär underbart ljuvlig sensommardag, eller om man ska säga förhöst? Hur som haver – väldigt härlig. Men trots att det varit en ljuvlig dag har jag en liten klump i magen och det är väl helt enkelt ensamhet eller nåt. För Thomas är på väg till Los Angeles.

Jag är ju supervan vid att vara ensam efter 25 år som singel, så jag borde inte reagera. Men jag har inte varit det i ett stort hus och nu har jag liksom vant mig vid att ha någon vid min sida. Ibland är det skönt att vara ensam, men det är lite trist när det är två dygn och ganska ofta. Men det är bara att vänja mig för det är hans jobb. Jag tror det får bli en katt eller hund snart här faktiskt för jag vill ha sällskap och nåt lurvigt djur skulle vara mysigt.

Jag drog på mina sneakers och stack iväg till ica tidigare ikväll och köpte lite gott att ha de här dagarna. Det blev melon, ost, ostkaka, fisksoppa och ja, lite godis också. Att jag inte kan låta bli det där söta. Jag mår ändå illa av det så varför tugga i mig det? Nä, det ska jag försöka sluta med faktiskt.

Innan jag hoppade in i bilen tog jag en selfie strax innan ljuset började bli skumt. Här ser håret ganska okej ut och man ser att det blivit längre äntligen. Men skenet bedrar. Inte så att det inte blivit längre, det kan utväxten med inslag av vita hår bekräfta, men topparna är krispiga. Så jag ska se till att bli klippt nu i dagarna. Vill jag ha längre hår igen får det nog bli med hjälp av löshår. Dock kostar det ju en halv förmögenhet tycker jag.

Nåväl vänner, nu ska jag titta på Father Brown innan jag kryper till kojs och sover av mig den där lite jobbiga känslan.

Kram på er! ❤️

6 reaktioner på ”Underbar höstdag med en gnutta vemod eller nåt”

  1. Hej, vilket jättefint foto på rönnbär! Det bär som verkligen vittnar om att naturen går in i ett annat skede. Bara det kan vara vemodigt även om man som jag älskar höst, ja alltså de vackra höstdagarna, inte regnet och rusket. Godis ja… finns det hemma så äter man oavsett alla andra föresatser, så är det bara. Tryggast är att inte ha något hemma, trist kanske men i längden en säker vinnare!

  2. Åh, som kattälskare så förordar jag katter, de är ett finfint sällskap. Kolla gärna in katthem i närheten som tar hand om herrelösa katter, det finns gott om hemllsa kissar att adoptera och då gör du ju en god gärning samtidigt. <3

  3. Hej Camilla. Den här är från Michael Kors, vet inte om den modellen finns längre. Annars har jag två från Depeche som har riktigt långa axelband. Finns tex på Boozt, som den här: https://m.boozt.com/se/sv/depeche/casual-chic-small-bag-clutch_15966273/16061673?path=64059&position=1000000&navId=67535&group=listing. Vet att Indiska också har små med långa axelband. Fram till söndag med 20% rabatt om man uppger koden GYNNING20 (vet inte om det ska vara med små eller stora bokstäver). Ha en fin fredag. Kram

  4. Camilla Åkerström

    Hej! Jag undrar var din väska kommer från? Är ute efter en med lååångt axelband då jag är rund om kroppen. Vill inte ha den för högt upp om du förstår vad jag menar. 😉
    Ha en fin dag 🤗

  5. Hej ! Jag undrar bara vad du har för märke på din ljusa kajal , jag har inte lyckats hitta någon bra 😉 Tack för en fin blogg 🙏

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *