Nu har jag testat mascaran från Sweed Lashes

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hudoteket

Precis som rubriken säger så har jag nu testat mascaran jag skrev att jag beställde då när det var rabatt på den. Jag har läst så mycket positivt om den att jag kände att jag som mascaraälskare ju måste prova. Så det har jag gjort.

Man kan ju vara ute efter lite olika effekter med sin mascara, en del vill ha tjocka spindelben, andra bara en hint av färg, en tredje volym(utan de där ihopklumpade spindelbenen, utan mer normalt), vissa vill ha längd osv. Längd och volym är väl det vanligaste skulle jag tro och det är vad jag själv vill ha. Plus att de ska bli separerade för jag tycker att det är skitfult med klumpfransar. Så långa, svepande och fylliga ska det vara för mig.

Länk till Sweed Lash Lift Mascara.

Så här blev det. Detta är första användningen. Jag tycker att mascaran ger ett finfint resultat. Fransarna blir inte längst i världen, men å andra sidan hur mycket längre än ens egna fransar kan det bli med påmålad färg? Det ska i så fall vara såna med fibrer som bygger på men de där ramlar ofta av och smular efter ett tag tycker jag. Så om man ska ha extrema fransar får man helt enkelt fixa på salong eller limma på hemma.

De här ger en look jag gillar. Och med den lilla lilla borsten som mer är en kam på en sida, så kommer man åt rötterna ordentligt. Ni vet att man ska börja vid rötterna och zicksacka där och sen svepa uppåt? Jag tänkte göra lite videos men jag har inte ens packat upp den där ringlampan än, men snart ska jag (ska bara…) och då kan jag visa mer än med bilder.

Men ni ser resultatet här i alla fall. Utan fixning av bilderna annat än om jag dragit upp ljuset något, men inget retouchering eller sånt fusk. Man vill ju se hur det ser ut på riktigt liksom.

Borsten är som sagt var mini och det kräver lite tillvänjning. Och att man kanske inte testar den första gången när man har bråttom iväg till jobbet eller något. För det kräver lite mer dutt och svepningar med borsten än en traditionell borste. Men fint blir det tycker jag.

Nu har jag bara haft den två gånger (en gång till sedan bilderna) men jag får nog säga att jag tycker inte att den smular och ramlar av under dagen. Och att den är ganska enkel att få bort. Jag gick på med mina indränkta pads som tar typ alla mascaror, även min vattenfasta från Lumene, men jag tror inte att det behövs så pass mycket. Ikväll ska jag testa att lösa upp i ljummet vatten först och sen ta lite lätt med padsen, jag tror att det räcker faktiskt. Återkommer och uppdaterar imorgon (måndag).

Produktbild på borsten så man ser lite tydligare hur den ser ut.

Om ni också blir nyfikna så kommer länken här igen: Sweed Lash Lift Mascara

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *