Skönaste svarta jeansen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Jag älskar jeans. Och så avskyr jag dem nästan också. Det är verkligen tudelat för mig med denna denimbyxa. För jag tycker att jeans kan man ha till nästan allt och vid så många olika sammanhang. Man kan klä upp sig med jeans och man kan klä ner sig. Mest blir det att jag har blå jeans, men jag har även några par kolsvarta och såna där gråsvarta. Jag trivs helt enkelt väldigt bra i detta plagg.

Men även om jag tycker så mycket om den så tar det vå minuter från det att jag kommit hem tills dess att jag sparkat av jeansen och fått på mysbrallorna. För det ÄR skönare med mjuka byxor än med jeans.

Men så finns det ju jeans som sitter mjukt också. De flesta gör dock inte det på mig för de som är mjuka har också en tendens att halka ner över röva om det är för mycket stretch i midjan. Jag har ett helsike att hitta jeans som passar på alla håll liksom – på bredden(rumpa o lår), midjan och längden. Så även om jag har många par så har jag kanske tre favoriter och det är två par blå och så ett par svarta.

De här svarta är så pass mjuka att jag kan sitta hemma i dem en hel kväll utan att behöva ta av dem. När min kusin var här hade jag dem hela kvällen och då satt vi ute på terassen och åt tapas och drack vin till klockan tre på natten. De skavde inte eller skar in någonstans. Länk svarta jeans
Tyvärr är de dock lite för långa för mig vilket är synd. Nu har jag dem lite uppvikta för det är fortfarande sensommar, men sen vill jag ha dem ”vanligt” så jag får se om jag blir färdig att lägga upp dem. Jeansen finns i stl 34-60. Jag har 52.

Svarta, sköna. Jeans, tshirt (en gammal från H&M tror jag) och sneakers.

Och nu när hösten kommit blir det mer smink. Jag har knappt haft foundation på hela sommaren, förutom kanske lite cc-cream (inte täckande) runt näsan och eventuellt en dutt på hakan. Men nu när solbrännan falnar blir det mer. Jag tror dock att jag ska köra lite brun utan sol nu i dagarna för jag trivs mer när jag har lite färg även som osminkad.

Röda läppar gör att man ser mer medveten ut i sitt klädval på nåt sätt. Just det här är dock lite för kladdigt för mig då det var typ ett täckande lipgloss eller nåt. Håret fastnade, det smetade av sig osv. Jag är ju van vid matt som sitter som berget, haha. Tror att jag får fiska fram det igen 🙂
Så här ser produktbilden på jeansen ut. Just nu är de dessutom på kampanj så priset är väldigt bra.

Kram på er! ❤️

1 reaktion på ”Skönaste svarta jeansen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *