Tvåfärgat hår och Barbiesmink

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hudoteket

Hej mina fina. Nu är året snart slut och det är ju inte utan att man hoppas att nästa år ska bli lite positivare än vad 2020 varit. Ett år som kanske inte mest består av mysbrallor och social distansering. Förhoppningsvis blir 2021 bättre framåt våren och sommaren så vi kan träffas igen, gå i butiker utan att se sig om över axeln efter folk som står för nära, äta på restaurang utan att känna att man bryter mot lagen, resa och en massa annat vi tagit för givet för ett år sen.

Visst har vi i Sverige kunnat gå till frisören och en massa annat om man jämför med länder som haft lockdowns. Men å andra sidan har kanske inte alla velat det, och så har det känts lite skit samma på nåt sätt för vi har liksom inte haft så många att visa upp oss för ändå. Visst vill man vara fin för sin egen och eventuell partners skull också, men det är väl lite mer så att äh, jag väntar lite till med att fixa håret så spar jag lite pengar..

Min hårfärg har gått över mot gult och utväxten är ganska rejäl.

Så här ser jag ut just nu när jag är osminkad och håret ofixat. Ganska blond ändå tycker jag väl. Eller tyckte tills häromdagen. Då var Thomas barn här och Malin satt bredvid mig i soffan och höll på med en app där man kan göra tecknade människor. Alltså att välja frisyrer, hårfärg, kläder, ögonfärg osv. Hon visade att hon gjort pappa, mamma, brorsan och så gjorde hon mig. När hon visade den färdiga versionen av app-Louise hade jag tvåfärgat hår. Jag undrade lite varför jag hade brunt och blont hår? Jo men du har ju brunt uppe…Så att..vahettere…det kanske är dags att gå till frisören ändå.

Så för att piffa upp mig lite har jag testat Pürminerals Barbiekollektion av smink. Jag har en palett, ett läppstift och en mascara+primer.
Pür x Barbie kan du köpa via den här länken till exempel.

Asken är ju bara så himla fin.
Det här är vad jag provat. Läppstiftet är röd som går åt orange. Inte riktigt min nyans då jag föredrar röd-röd när det kommer till röda läppstift. De har dock två andra färger och hylsan är bara så galet fin. Jag ska visa den sen.
Men paletten är den jag lekt mer med. Ni ser ju hur tjusig den är.
Och här är färgerna. Jag har testat de flesta förutom den blå. Den kan nog vara kul att leka loss med, men jag tror att den är snyggare när jag är mer solbränd. Så jag har mest kört på de bruna och rosa nyanserna och sen toppat med glitternyanserna.
Så här blev det(håret sket jag i och drog ihop i en klämma). Jag har funderat på att kanske börja med videos där jag sminkar mig. Jag vet att det finns miljoner såna från tjejer som är 20-40 år. Men 40 plussare är inte lika vanligt. För det ÄR skillnad att sminka sig när ögonlocken börjar hänga, rynkorna blir fler och fler och hyn blir lite slappare. Skulle ni vara intresserade av det?
Läppstiftet är favoriten från H&M’s egen kollektion ”Brunette ambition”. Men ögonsminket är bara Pür (ok, pennan på vattenlinjen är inte från dem). Mascaran har jag provat tidigare, dvs när den inte ingick i Barbiekollektionen, och gillade den mycket då. Nu när jag tog primer under blev det smuligt och klumpar. Det kan i och för sig bero på att jag väntade lite för länge mellan primer och mascara då jag fick samtal eller vad det nu var som hände där emellan. Så om man kör på och bara låter primern torka lite och inte helt så kanske det blir bättre. Jag ska testa det och återkommer.

Nu ska den här jultröjabeklädda kvinnan gå ut i köket och rota runt i kylen för att se vad som finns att laga till sen middag.
Kram på er!

4 reaktioner på ”Tvåfärgat hår och Barbiesmink”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *