Firar jul coronafritt

Ja så här såg jag ut strax före svärföräldrarna tittade förbi för att lämna av julklappar. Eftersom jag hade ont om tid slängde jag på renhornen för att liksom dölja håret, och röda läppar för att matcha klänningen. Vilken revs på i en hast då vi kommit från affären 10 min innan.

Vi stod ute i trädgården och drack glögg och åt pepparkakor med ädelost. Spontant och mysigt.

Imorgon(idag eg för klockan är över midnatt nu) åker vi upp till Osby för att fira jul med mamma och pappa.

Eftersom jag varit lite förkyld nån vecka nu så tog jag coronatest igår. Ikväll kom svaret som sa att jag inte har covid. Frisk alltså 😊 Bara litegrann vanligt hederligt snor.

Så ni som förskräcks över att vi träffar mina föräldrar kan vara lugna. 😜

Så nu vill jag önska er alla en god jul, oavsett om ni firar eller inte firar. Om ni är ensamma eller har några att fira med så hoppas jag att ni får en fin julafton.

Tusen kramar till er mina fina läsare ❤️❤️❤️❤️

6 reaktioner på ”Firar jul coronafritt”

  1. Anna Svensson crona

    God jul
    Vi satt i mina föräldrars innergård (bor i lägenhet i Malmö) och grillade korv. Perfekt julafton blev det. Vi kunde träffa mina föräldrar och min store son o hans sambo. Var ute o med avstånd mellan oss. Är så glad att det gick att lösa.

    Hopps resten av julhelgen också är fin.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *