Naglar för jul och nyår

Hej på er. Fjärde advent idag alltså. Bara 4 dagar kvar till julafton och 11 till nyårsafton. Vi har blingat hemmen med ljus, granar, glitter, kulor och tomtar. Nu är det vi själva kvar. För oavsett hur man firar så kan man ju ändå fixa till sig på julafton, både för sin egen skull och många som firar ensamma har nog någon man kanske vill facetima med. Lite virtuell jul sådär. Jag tänker gå all in och både fixa håret, makeup och naglar samt dra på mig min tomteklänning. Nu när det inte finns så många tillfällen att klä upp sig så får man passa på 🙂

Depend har en hel kollektion att blinga naglarna med i jul och nyår. Rött, silver, guld och glitter såklart. Och alla har roliga namn.
Jag har testat en av färgerna och jag valde ”Make a wish”. En klarröd färg med glitter. Inga stora glitterkorn som gör naglarna knottriga, utan mer skimmer. Jättefin färg i verkligheten!
Egentligen ska man använda alla tre steg, inklusive den vita flaskan som rengör naglarna från fett så att lacket fäster bättre. Jag fuskade dock och tog bara under- och överlack förutom själva färgen då.

Ha en jättefin fjärde advent mina vänner. Kram!

2 reaktioner på ”Naglar för jul och nyår”

  1. Helena i Västerås

    Ska också klä upp mig lite och ha lite smink. Ska fira med min sambo,dotter och barnbarnet.
    Köpte söta små julkulor örhängen igår för 40 kr på Ica Maxi i rött och guld 🙂

  2. Jag ska göra precis så. Fina naglar och julkläder. Firar ensam men tillsammans med många andra på avstånd, och Lars Lerin på TV.
    Tack för ditt bloggande under 2020.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *