Två nya julpyjamasar till mig själv

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex

Pyjamasar! Jag älskar fina, gosiga nattkläder som sitter skönt – helst ganska stora. Ni som följt mig ett tag har kanske koll på att jag har en liten tradition sen några år tillbaka att köpa mig en ny pyjamas till varje jul. Jag menar, hur mysigt är det inte att tassa runt i pyjamas i jul, gärna med tjocka strumpor och bara ha det gött och känna julkänsla långt in i själen. Det är ju förhoppningen i alla fall.

Den här julen kommer Thomas att jobba så jag åker upp till mamma och pappa och firar med dem. Tidigare år, när mormor levde var vi ett gäng på ca 15 personer som firade, men så verkar det inte bli längre. Men det blir bra med mamma och pappa också. Sen kommer jag fira med Thomas, hans barn och föräldrar den 19e också. Då blir det dock inte övernattning och sådär. Men jag kommer köra julpyjamas hemma med barnen de fyra dagarna de är här.

Faktum är att jag köpt TVÅ stycken i år då jag inte kunde välja, plus att jag köpte med rabatt på Black friday. Och en såndär rabattcheck på 25 kr som man får när man kommit upp i en viss summa. Ni märker att jag förklarar mig va? Hehe. För visst, jag BEHÖVER kanske inte två, jag villhöver bara. Men om det gör mig glad så what the heck känner jag 😀

Den här har jag köpt. En grå i trikå med fåglar. Den går dessutom upp till stl xxl som jag tog. Jag antar att jag behöver det, dock har jag inte testat den än. Det ska jag ta och göra och fota. Länk fågelpyjamas.
Så ser den ut på henne. Domherrar och snöstjärnor funkar ju dessutom hela vintern.
Faktum är att vi köpt en likadan till Malin i julklapp (hon är 8, snart 9), förhoppningsvis gillar hon den 🙂 Länk barnpyjamas
Och så har jag köpt den här. En julröd med glada hjärtan. Pepparkakor kanske? Den var ju bara så söt att jag var tvungen. Jag fick åka runt till två olika Lindex för den här då det var nåt spån som bytt ut storlekarna så tröjan var xxl och brallorna large. Men jag hittade en xxl på Lindex vid Kronprinsen. Jag har inte provat den här heller, men ska göra det ikväll eller så.
Länk hjärtpyjamas.
Den här är också så fin. Röd med vita hjärtan. Dock har jag en nästan likadan, fast med prickar istället för hjärtan som jag köpte förra året. Så ingen sån för mig. Men finfin annars. Går också upp till xxl. Länk röd pyjamas.
Sen jag köpte mina har det kommit in nya, dock inte i butik än vad jag förstått. Annars hade jag velat ha den här med varm choklad! Den finns på nätet men i utplockade storlekar. Jag hoppas den kommer in både i butik och på nätet igen för i så fall önskar jag en tredje pyjamas tack 😀 Länk muggpyjamas.
Och den här då! Jag och Malin har en grej med koala(jag) och panda (hon) så den här hade ju suttit som en smäck! Mönstermässigt i alla fall. Den går upp till xl så jag vet inte om den passar(samma som muggpyjamasen). Dock är brallorna i den här i leggingsmodell så de ska ju vara tajta. Den finns inte heller i butik än så jag får se om jag kan testa. Länk koalapyjamas.
Hur söt?! ❤️
De två ovan (muggar och koala) finns även som här med isbjörnar och pingviner, sen en med pudlar och en med leopardmönster.

Givetvis finns det pyjamasar på många ställen och jag har kollat runt lite överallt. Först tänkte jag köpa på Cubus med de var utplockade tidigt, Kappahls mönster var inte så kul i år, inte HM heller. Så ja Lindex hade de finaste i år enligt mig. I alla fall bland de jag tittat på och som har bra priser. Länk Lindex. En kul present till själv själv eller någon man tycker jag. Jag köpte ju som sagt till mig själv så jag är säker på att jag får en ny dräkt att strutta runt i kring jul.

Kram på er! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *