Tre favoritprodukter på mitt nattduksbord

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Meds

Det här står på mitt sängbord just nu. Ögonkräm från Acasia. Filorga ansiktskräm och så Xlash

Hej kära ni. Måndag och start på en ny vecka. Jag sitter just nu och kollar julfilm på kanal 8, tyvärr verkar det som om de kör (iaf delvis) samma filmer som förra året för den här har jag redan sett. Det kan ju kanske inte finnas hur många julfilmer som helst, men..tja.

Å andra sidan är det bra att jag redan sett filmen för då kan jag skriva inlägg samtidigt. För den här veckan blir det en del tips då det ju är Black week med allt vad det innebär. Själv har jag tänkt att köpa sånt jag antingen behöver, velat ha men tänkt att det är ju nice om det blir rabatt, plus en del julklappar. Varför handla till fullpris om man inte måste? Länk Meds.

Hudvård är ju något många av oss gillar och jag själv har tagit hand om min hud sedan jag var ca 14 år. Jag tvättar ALLTID bort sminket och smörjer in ansiktet. Och det senare både morgon och kväll. Att lägga sig med smink är så jäkla sunkigt så det finns inte. Om man tycker att man blir för pigg av att tvätta sig, eller är för trött för att tvätta sig så kan man ju göra det tidigare på kvällen.

Jag använder alltid ansiktskräm. Ibland dag och nattkräm, men ofta bara en. Och innan det serum, men det har jag faktiskt inte varje kväll. Men oftast. Så först serum, sen ansiktskräm och så en ögonkräm om jag har någon jag gillar. Och det har jag! Och just nu kör jag även på Xlash för mina ögonfransar är svintrista. Korta och raka.

Den här ansiktskrämen är så bra. Den är krämig och fyllig och känns som om den riktigt fläskar på med fukt till mitt torra ansikte.Jag testade första denna via ett såndär litet test man kan få i affärer och jag tyckte så mycket om den att jag sparade det där lilla provet så jag inte skulle glömma vad det var för en härlig kräm jag testat.

Som namnet avslöjar så är den för oss som har fått rynkor ”Time filler”. I texten om det kan man läsa:” Denna anti-aging gel/cremen reducerar effektivt alla typer av rynkor: djupa rynkor, mimiska rynkor, torrhetsrynkor och ytliga rynkor för en multikorrigerande effekt”. Så nu när jag skaffat denna kommer mina rynkor snart att vara ett minne blott 😉 Njäe, ingen kräm tar ju bort rynkor men en återfuktad hud ser mindre rynkig ut. Den är dyr, men mindre dyr nu när det är Black week. Länk Filorga Time-filler.

Sen har vi den här ögonkrämen. Energizing Eye cream från Acasia. Jag har testat så himla många ögonkrämer och jag tycker inte att någon har gjort varken till eller från egentligen så jag har lika gärna kunnat köra på med bara ansiktskräm. Men ofta kan den kännas lite för kraftig runt ögonen, så jag har ändå kikat på ögonkrämer.

Och nu har jag hittat en jag verkligen tycker om. Som faktiskt göra att mina ögon ser piggare ut, huden runt ögonen ser inte lika mörk ut och den blir även slätare. Det är ingen mirakelkräm för såna finns inte, men det här är en riktigt bra ögonkräm jag kommer köpa om och om igen. Den är dessuto dryg då det krävs yttepyttelite som man enkelt får ut via pumpen så det blir inte en massa onödigt spill. Länk Acasia Eye cream. (även denna med rabatt nu)

Ni kan själva följa min länk och läsa om den här krämen men jag saxar lite från infotexten om innehållet :  ”bakuchiol, som ibland kallas för naturens retinol, peptider, gurkmeja, vitamin C och E, biophytex och hyaluronsyra. Biophytex är ett komplex med jästextrakt och extrakt av fem olika växter som tillsammans stärker ytliga kärl. Bakuchiol gör huden mer elastisk och arbetar utslätande medan gurkmeja är en antioxidant som skyddar huden. Peptiderna i ögonkrämen gör de andra ingredienserna än mer verksamma”. 

Och sist men inte minst på nattduksbordet står min Xlash för att göra fransarna längre. Det gäller dock att ligga i och inte ge upp efter några veckor. För mig tar det cirka 5 veckor innan jag ser resultat och då ska man applicera varje kväll. Ett enkelt knep är att ha den med tandborsten så är det bara att dra på en liten sträng vätska (det är som en eyeliner fast genomskinlig såklart) längs med ögonfransrötterna när man borstat gaddarna. Eller som jag på sängbordet så tar jag det när jag satt mig i sängen. Länk Xlash.

Det var kvällens tips för riktigt bra produkter för ansiktet. Nu ska jag kolla klart på filmen(det är det romantiska slutet kvar med släde och allt).
Kram på er!

3 reaktioner på ”Tre favoritprodukter på mitt nattduksbord”

 1. Tack för tips! Ja jag har ju bytt båda knälederna så ärren är inte så vackra täcker gärna dom kram

 2. Hej. Vad kul att du gillar mina tips. Jag kommer med fler tänkte jag. Angående klänning så har jag inte kollat Sorayas men det finns en svart som går till knäna från Lindex som jag visade nyligen. Om du tänker på en lite ”finare” så finns tex den här på Indiska (dock kort ärm). https://www.indiska.com/se/mode/klader/klanningar-och-tunikor/langa-klanningar/skimrande-plisserad-festklanning-110064814copper. Ellos har också några, som den här. Inte så lång men å andra sidan blir den ju längre på oss som inte är 177 lång och har storlek 40 som modellen. Kortare och större storlek = längre klänning 😀 Jag vill oftast ha minst 95 cm i längd. Då blir den dessutom längre på mig sen. https://www.ellos.se/ellos-collection/klanning-felia/7010396-04
  Och så den här till exempel som är längre. https://www.ellos.se/ellos-collection/klanning-sania/7015095-01
  Och en till : https://www.ellos.se/ellos-plus-collection/klanning-lina/7014594-01. Den här är 105 cm i 42/44 vilket lär bli under knäna på mig som är 166 hög och drar 50/52.
  Sen finns det ju fler också men dessa hittade jag just nu 😀

  Kram Louise

 3. Tack för tips om hudkrämer verkligen viktig produkt.
  Jag har letat klänning idag vill ha en plisserad rak och såg en fin på Soraya imorse på nyhetsmorgon men den gick bara till L och satt inte bra om magen. Provade en på lindex som såg så fin ut på nätet men hade sjukt långa ärmar och var ner till fötterna. Har du något tips på en lite längre plisserad klänning som du sett??

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *