Några bilder från min födelsedag

Hej mina fina. Jag hoppas att ni haft och har en fin helg. Här har det varit ganska tyst då Thomas som så ofta om helgerna varit iväg och jobbat. Men idag kom han hem igen så nu är han tröttmössa och vill gärna ha tyst, medan jag som varit ensam några dagar nu är väldigt babblig, haha. Som jag sagt förut, jag måste skaffa ett djur så jag har någon att prata med när han är iväg 😀

Förut i veckan var det dock inte lika tyst här för dels har barnen varit här tis-fre och dels har jag fyllt år. I onsdags, den 17e november (förr hade Napoleon namnsdag då, nu när det Nancy och Naemi – inte alls samma sak) fyllde jag 49. Jag och Malin tog bilen och åkte för att hämta mamma och pappa vid tåget. När vi kom hem vevade jag ihop scones, och till det var det klassiska tillbehör – marmelad (hallon och aprikos), lemoncurd, smör och ost. Och så kaffe och te till det.

Sen kom Thomas föräldrar och det här var faktiskt första gången våra föräldrar träffades. Och då var det dags att sätta igång med maten, så under tiden vi placerade päronen och barn i soffan med snacks och dricka. Maten blev inte så himla avancerad men va fasen, de flesta gillar ju lasagne tänkte jag.

Jag och Thomas pappa Erik. Här hade jag bytt om från min nya mysiga poloklänning som är stickad då jag höll på att få värmeslag efter att ha stått vid spisen först med scones och sen med maten. Så väck med den och på med något tunnare 😀

Majsan, Erik, Thomas och mamma (hon har också ett namn – Lizzie) högg in på maten.

Eftersom jag själv inte tycker om tomat i sallad och barnen inte gillar det varken i sallad eller annars så valde jag att lägga allt i olika skålar så fick man blanda själv. Det orange är sharonfrukt.

Vårt matrum är långt ifrån klart, men vi insåg att vi inte kommer att få plats i köket så vi röjde undan en del och invigde bord och stolar vi köpt på Marketplace (sjukt nog av Thomas chef utan att jag och hans fru visste om att våra respektive kände varann förrän vi var framme och de öppnade dörren).

Pappa fick också vara med på bild. Han älskar inte det, haha. Oscar och Malin kan man också ana, eller deras händer i alla fall 😀

Jag funderade på att baka en tårta men den tanken sköt jag bort och bestämde mig för att köpa en istället. Grattis till mig för den tanken 😀

Passionsfrukt med lite bär. Jag tyckte att den var väldigt god och det tyckte nog alla vi vuxna. Barnen not så much.

Det var min födelsedag. Jag fick blommor och presenter och framförallt så fick jag fira med mina nära och kära och det är jag jätteglad över. Sen att det blev inställt tåg för mamma och pappa och Thomas fick ilköra dem till Lund var en snopet slut på dagen, men i det stora hela var det en jättebra dag som började med frukost på sängen och slutade med soffmys framför en film.

Kram på er och ha en fin kväll. ❤️

6 reaktioner på ”Några bilder från min födelsedag”

  1. Ja det är det viktigaste, dvs att få ha dem nära. Sen är ju presenter också kul, haha.Och både scones, lasagne och tårta blev uppskattat 🙂 Det är kul att fylla år!

  2. Ja det var helmysigt och lasagne blev uppskattat av alla 🙂 (trots att mamma inte ätit det på typ 30 år).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *