Röda läppar och stickat är alltid en bra kombo

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes och Lyko

Godkväll kära ni. Hur är läget med er? Fryser ni lika mycket som jag gör? Nu är det inte några minusgrader här i söder, men jag fryser ändå så jäkla mycket ikväll. Jag är helt iskall om fötter och näsa trots att jag sitter under en filt och har stickad kofta på mig. Kanske extra mycket för att jag varit som värsta ödlan idag – det vill säga växelvarm. Kanske mer att jag växlat pga att jag varit aktiv snarare än pga omgivningen temp, ja ni fattar (inte meningen att gå in djupare på växelvärme).

Detta för att jag varit ute och räfsat löv för glatta livet idag. Sju packade säckar fick vi ihop och då har vi inte tagit framsidan än, och pilen har mååånga löv kvar att fälla. Men en bit på vägen kom vi i alla fall. Efter det var jag svinvarm. Sen blev jag iskall. Jag tror det får bli en dusch innan jag ska sova så jag liksom kommer i fas.

Den här klänningen hade jag på in födelsedag innan jag bytte om till något svalare för jag höll på att koka där ett tag framför ugnen med scones och sen spis och ugn med lasagne. Men om man inte ska laga mat någon längre tid så är den här så himla härlig!

Thomas är väldigt förtjust i denna. Här har jag strumpbyxor och stölvar till, men förra veckan hade jag mina skinnleggings till. Länk stickad poloklänning.

Jag lyckades spilla passionsfrukstjuice från tårtan på mig när jag hämtade den. Den rann liksom och jag som höll lådan mot magen fick klibb där. Så pass att klänningen satt som limmad på magen sen, haha. Jag fixade dock det med babywipes. Men sen åkte den ändå av. Och nu ska den in i maskinen också för jag har inte hunnit tvätta den än.

Men jag kan rekommendera denna ursköna. Den sticks inte ett dugg och stryps inte heller. Bara skön.

Om ni undrar över stövlarna så är det skinnstövlar men med resårbaksida och därmed kan även kraftigare vader komma i dem. Det är på gräsen för mig, men det går. Själva foten har bred läst och kanske lite för bred för mig faktiskt, men jag tänkte lägga i sulor så jag inte klafsar på bredden liksom. Länk skinnstövlar.

En bonusbild kan jag väl bjuda på. Jag vet inte vad jag gör här. Jag tror att det kan vara att jag tog ett djupt andetag eller nåt sånt. Men såna här bilder blir det ju alltid när man fotar. Ett par blir bra och resten bajs.

Om man inte gillar poloklänning men tycker om mönstret så kan man ju alltid skaffa koftan i samma. Den är dessutom på black week rabatt nu med 30%. Länk kofta.

Det var kvällens inlägg. Imorgon kommer det mer. Kram på er så länge ❤️

Ps, om någon undrar vad det är för läppstift så har ni LÄNK HÄR 💋 (extra bra pris just nu dessutom).

2 reaktioner på ”Röda läppar och stickat är alltid en bra kombo”

  1. Jättefin klänning och snygga stövlar!
    Jag verkligen älskar stövlar men prövar aldrig några längre då jag ALDRIG får i vaderna eller kan stänga dragkedjan! Man tappar liksom sugen då..!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *