Tips på två par sköna byxor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes

Hej mina fina. Mår ni bra idag? Jag mår lite sisådär får jag väl säga. Jag har haft en smällande huvudvärk sedan i onsdags då jag låg och kräktes av smärtan. Sedan har jag haft det som värst på morgonen och förmiddagen och sedan bättre på kvällarna som tur är då vi haft barnen här. Idag sitter det dock i trots att klockan är övert 16. Jag har tidigare tagit ipren och alvedon men tog mig en sumatriptan nu så får vi väl se om det hjälper.

Vi har varit på vårdcentralen idag men det var inte pga mig utan med Thomas ben för nu har det börjat stinka nåt så in åt…Ja det luktar jätteäckligt helt enkelt. Men nu har de tvättat och lagt om det där (har gjort det själva tidigare)så nu är det fräschare och förhoppningsvis doftfritt och kan börja läka bättre.

Nåväl, vi mår väl bättre snart båda två 🙂 Men jag ser ut ungefär som jag känner mig så när jag skulle fota de svarta byxorna längre ner på sidan så tog jag helt enkelt bort huvudet på bilden så ni slipper se mitt trötta fejs, hehe. Men jag har bild på ett par rutiga från häromdagen där jag såg några snäpp piggare ut.

Rutiga byxor är inget jag brukar ha utan det är nästan bara blå jeans eller någon slags svarta byxor. Men nu var jag sugen på att testa annat. De här är i stadig trikå med dragsko i midjan och riktigt riktigt sköna. Från Zizzi. Länk rutiga byxor.

Jag har bara dragit på mig kängorna till brallorna så det är liksom halvnedstoppade. Har jag dem helt släta så blir det inte jag. I så fall ska jag vika upp dem lite så det inte blir ett för damigt stuk.

’Jag har storlek L, eller 50/52 som storlek L är hos Zizzi. Om ni undrar över koftan så är länken här. Och kängorna har ni här. ’Jag har storlek L, eller 50/52 som storlek L är hos Zizzi. Om ni undrar över koftan så är länken här. Och kängorna har ni här.

Så här ser de ut i midjan.

Okej, jag lägger en bild från nu idag också där ni ser hur schleten jag ser ut. Den här gosehoodie-jackan har jag mest hela tiden här hemma för jag är så frusen och den är helt underbar då den är både mjuk och varm. Länk lurvig huvjacka. Och så har jag de svarta byxorna jag skrev om tidigare. Jag har ju visat svarta byxor med dragsko på tidigare bilder här när jag till exempel visat koftor. Dock finns inte just den modellen kvar längre har jag sett. Så här kommer ett alternativ.

Perspektivet blir ju helt knas här då de är tagna uppifrån. Nog för att jag bara är 166 cm, men jag har inte myrkorta ben 😛 Men det fattar ni ju. Men byxorna har ni här. De är i stadig trikå (ganska tjock trikå alltså)med dragsko. Dock är de ganska små i storleken tyckte jag, både i midjan och i mitt tycke låren också. Jag skickade faktiskt tillbaka mitt första par som jag tog i vanliga 50/52 och bytte till en storlek större. De nya är långa i benen vilket ju är bra om man är lång. Är man kortis som jag så funkar det utmärkt att vika upp så får man stuket jag vill ha. Eller så får man vika in eller lägga upp. Men vika upp passar mig finfint, speciellt till kängor och sneakers som jag nästan alltid har på fötterna nuförtiden.

De här känns inte som vanliga sweatpants utan ett par byxor jag går på stan och överallt med. Länk svarta dragskobyxor.

Det var allt för nu. Dags att vila huvudet lite så är jag nog snart pigg igen. Eller så amputerar jag skallen för nu är jag trött på att det dunkar.
Kram på er! ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *