Födelsedagsfirande, revy och mello

Hej mina fina. Jag hoppas allt är bra med er denna lördag? Här är det fint. Vi har haft ett försenast 10 årskalas idag för Malin som fyllde för en vecka sedan men då var hos mamman. Så vi tog igen det idag med farmor och farfar, lunch, kladdkaka och presenter. Malin verkar nöjd med sin dag och har nu på 10 åringars vis stängt in sig på sitt rum.

Jag tog bilder men de får jag ju som ni vet inte ha med i bloggen så jag tänkte att jag visar några andra istället. Några bilder som är från en vecka sedan…plus en dag. För förra fredagen gick jag och Thomas på revy. Vi hade fått biljetter till Arlövsrevyn i julklapp av Thomas föräldrar och nu var det dags.

Föreställningen började klockan 15 och eftersom vi inte visste var och hur det ligger samt vart man parkerar så var vi ute i god tid. Kvart över två var vi på parkeringen men den var nästan full redan. En ruta fanns kvar och den tog vi. Sen satt vi och kollade folk.

Vi misstänkte lite innan vilken typ av publik det är kl 15 en fredag…

Och det stämde. Alla, och jag menar precis alla var äldre än oss. Eller okej, det var ett litet gäng från någon slags boende som också var där som var yngre, men i övrigt var det bara pensionärer och vi. Inget fel i det, men lite malplacerade kände vi väl oss, haha.

Föreställningen varade i två timmar och jag kan väl tycka att 25 minuters paus är i längsta laget. Men det funkade det också.

Och själva revyn då? Jag tycker att ensemblen är väldigt proffsiga och duktiga, de sjunger bra och har bra tajming. Sen är väl inte alla nummer i min smak, eller min humor snarare. Vissa av dem skrattade jag inte alls åt, medan andra var riktigt roliga. Bäst var recapen av förra årets händelser, sämst var ett nummer där de härmade en massa ljud hos gräsklippare och liknande. Jag tyckte att jag kände igen han i skägg och glasögon och jo, det var ju han från Fråga Lund – läkaren Henrik Widegren. Jag har bara sett några avsnitt av Fråga Lund (vet inte varför jag inte sett fler för jag tycker om programmet) och tyckt att han är bra i panelen men jag hade ingen aning om att han sjunger och spelar också. För det gör han och han gör det bra. Det gör förvisso allihop. Så som sagt, de är proffsiga och musiken gör de hur snyggt som helst. Det är bara humorn i en del nummer som jag inte är överens med då den blir lite för mycket buskis för mig.

Nu är det snart dags att ta fram chipsen och dippen för om en kvart börjar Melodifestivalen och den kommer vi se. I alla fall jag, Thomas och Malin. Oscar lär hålla sig borta tills det är slut skulle jag tro. Sen ska jag köra lite ansiktsbehandling med honom.

Förresten, för er som undrar hur Thomas mår så är det ganska okej. Dock är såret på benet för jäkligt fortfarande så det får bli att prata med läkare på måndag. Sedan har han dessutom via sjukhuset varit på tandvård då infektionen kunde komma från tänderna. Men det vet man inte. Dock så drog de ut en visdomstand i onsdags och sen ringde de när han kom hem att han skulle komma tillbaka igen dagen efter. Så i fredags åkte vi till Lund igen och så opererade de ut två visdomständer då det var infektion under dem. Så stackaren kan bara äta mosad mat(igår blev det chili con carne körd i mixern) nu eftersom tre visdomständer är borta. Men det blir bättre och bättre så han kan nog äta om nån dag eller två. Och så får vi se vad de säger om elaka såret och blåsorna på benet i nästa vecka.

Ha en fin kväll vänner. Stor kram från mig ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *