Snygga basplagg för garderoben

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för HM

Hej mina fina. Jag hoppas att solen skiner på er och att ni mår fint 🙂 Här är det soligt och härligt så jag måste ta mig ut snart, men just nu sitter jag och jobbar men nöjd med att solen lyser in i rummet. Jag känner att solen ger mig vårkänslor idag och med den har det kommit ett litet shoppingsug. Det började med att jag gick in på H&M’s sida för att kolla jeans men det fortsatte med att jag kollade in alla nyheter och blev helt tossig. Jag vill ha väskor, skor, tröjor och byxor. Faktum är att jag inte varit så shoppingsugen på bra länge men nu jäklar. Så jag tog tillfället i akt och tog ut några outfits av det jag lade i varukorgen. Inte för att jag kommer köpa allt för det har jag icke råd med, men några plagg vill jag absolut ha.

Många av oss har säkert en del av plaggen i garderoben redan. Eller liknande i alla fall. Som en svart kavaj, eller kanske svarta jeans. Det är en bra bas som funkar att både klä upp och ner.

Ps. idag (1 mars) har HM 20% på jeans för medlemmar. Vet inte hur länge erbjudandet varar så jag har beställt både blå och svarta jeans idag.

Här är en samling plagg som funkar nästan överallt. Du kan ha såväl pumps som sneakers, ballerinor, sandaler, kängor eller vad du nu väljer att ha till på fötterna. Eller en färgglad väska eller örhängen om man vill lysa upp det svarta. En jättebra bas med andra ord.

Jag är väldigt förtjust i Johnny Cash och har lyssnat väldigt mycket på hans musik. Min bror var likadan som mig och såg filmen ”Walk the line” hur många gånger som helst. Så den här kommer jag att beställa. Länk tshirt.

En klassisk kavaj är ju inte fel. Den funkar till både kostymbyxor (länk till slacksen hon har på sig här), som till jeans och kanske klänning. Jag är själv inget större fan av kavaj och klänning, men det beror ju förvisso på vilken sorts klänning det är. Men en kavaj bör ingå i garderoben. Vet man inte vad man ska ha på sig så är kavaj, tshirt och jeans ett säkert kort. Länk enkelknäppt kavaj (finns i nio färger upp till xxl)

Ett nitbälte till gör dig genast lite rockigare. Ha det till jeans, kostymbrallor eller poppa till en klänningmed ett skärp. Länk nitbälte.

Jag har nästan alltid crossbody väskor för om jag ger mig på att ha den över axeln så ramlar den genast ner från mina flaskformade axlar (jag hade behövt axelvaddar om det inte vore så fult. Kanske en liten axelvadd?). Men en sån här typ baguetteväska brukar man ju kunna klämma med armen så den håller sig någorlunda på plats. Det funkade i alla fall med jeansbaguetteväskan jag hade i slutet av 90-talet. Länk svart väska.

Och så jeansen som var det jag först letade efter. Jag vill ha ett par som inte är sådär himla tajta så mom-modeller är bra för mig. Och då är det ju skillnad på det och mammajeans. Jag vet inte om det är dessa jag har redan i blått, annars är det en liknande mom-modell. Nu vill jag ha ett par svarta också. Dessa är på plusavdelningen men finn säkert på vanliga dam också för er som har mindre storlekar än 44 till 58 som dessa är. Bra pris dessutom med 299 kr. Länk svarta jeans. (finns i flera färger)

Vill man inte ha en Johnny Cash tisha så funkar det ju med vilken topp som helst under svart kavaj till svarta jeans. Klassiskt är dock dessa tre. Jag är mest sugen på den randiga så jag ska kolla om den finns i singel också, annars är ju 199 kr för tre toppar helt överkomligt. Länk tre topppar.

De här plaggen kanske inte skriker vår direkt, men släng in lite färgglada accessoarer så jäklar (som mina Skechers jag visade några inlägg längre ner). Men jag har också lagt ner lite ljusare plagg i varukorgen på H&M så jag tänkte att jag kör ett collage till strax.
Kram!

1 reaktion på ”Snygga basplagg för garderoben”

  1. Så kul att få lite klädtips från HM. Gillar ju deras kläder XL. Och just så här lite rockigare stil.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *